Home / General / Cartes de Presó

Cartes de Presó
03
gen.
2018
  • toni
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Quan ja fa un mes que tenim empresonats als màxims dirigents de les entitats sobiranistes, han sorgit diverses iniciatives per donar-los suport en el seu injust captiveri. Quedar privat de llibertat per raons arbitraries, infundades i totalitàries, és realment un fet trist. No obstant, escriure una carta alleugera el cor de qui pateix aquesta pena i ajuda també a alleugerir el de la persona que la rep.

Tan en Jordi Sànchez (ANC) com en Jordi Cuixart (Òmnium) com el vice-president Oriol Junqueras i la majoria de consellers, han enviat cartes i missatges des de la presó. També s’han fet peticions demanant a la gent que els escrigui i facilitant les dades per fer-ho. Com es diu en un missatge de l’ANC:

“Una carta és una finestra 🌅 més enllà dels murs.”

Si en teniu l’oportunitat, adreceu-los un escrit fent-los saber que els trobem a faltar i que treballem perquè surtin d’aquest injust captiveri, que la seva privació de llibertat, també ens fa sentir a nosaltres empresonats i que cada dia els tenim presents en el record i en l’acció.

Recordeu que cal posar-hi el remitent! Que això no us aturi. Que ens comptin entre els que defensem la llibertat! Aquest cartell mostra les adreces que cal emprar per a escriure a cadascun dels presos:

Mai no caminareu sols!

Envia el teu suport als nostres legítims governants i als presidents d’Òmnium i l’ANC, empresonats injustament per l’estat espanyol.

Jordi Cuixart i Jordi Sànchez:

  • Centro Penitenciario Madrid V
  • Soto del Real, M-609. km 35
  • 28791 Soto del Real, Madrid
Oriol Junqueras i Joaquim Forn:

  • Centro Penitenciario Madrid VII
  • Ctra. M-241, km 5,750
  • 28595 Estremera, Madrid

Al mateix temps, volem aprofitar aquest espai per enllaçar amb els missatges rebuts dels companys i companyes a la presó. Trobeu a continuació els enllaços on hi trobareu les cartes publicades fins ara. Ho anirem ampliant!

Jordi Sànchez (president de l’ANC):

Jordi Cuixart (president d’Òmnium):

Carles Puigdemont (president): (16/11/2017) Carta al personal de la Generalitat.

Oriol Junqueras (vice-president):

Raül Romeva (conseller d’Afers Exteriors): (12/11/2017) “Ponts, mà estesa i perseverança”.

Dolors Bassa (consellera de Treball) i Meritxell Borràs (consellera de Governació): (11/11/2017) àudio de la carta conjunta llegida pels seus familiars a la manifestació del 11-N al carrer Marina.

Jordi Turull (conseller de Presidència): (02/11/2017) missatge d’agraïment publicat al seu twitter.

Josep Rull (conseller de Territori): (20/11/2017) ha escrit una carta adreçada als treballadors del seu departament, explicant la duresa dels primers dies. Publicada al seu twitter.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
Inscriu-te per rebre les nostres novetats!
WEBS AMIGUES