Home / General / 11S19

11S19
14
jul.
2019
 • antoni55
 • 0 Views
 • 0 Comentaris
 • Sense etiquetes

11 de setembre del 2019

Objectiu la independència!

T’oferim el reportatge fotogràfic de com hem viscut aquest 11S19

Fotografies d’Albert Bergadà.

Als de la Dreta de l’Eixample ens corresponen els trams 21 i 22, juntament amb els companys del Vallès Oriental. Això és a la Gran Via, entre Aribau i Casanova.

Una de les novetats d’enguany serà la sonorització de l’acte que cobrirà tots els trams, de forma que podrem seguir perfectament l’acte que es durà a terme a l’escenari de Maria Crstina.

ESTAT ACTUAL DELS TRAMS

El primer que ens cal fer és la inscripció. Aquest és el portal que l’ANC ha preparat per gestionar les inscripcions i informar de tots els aspectes relatius a la Diada:

11S19 Punts d’informació al barri

En les dates i emplaçaments següents, ens trobareu a la nostra “paradeta” al carrer o al nostre local, on us informarem de la Campanya d´Estiu de l´ANC i de l´11 de Setembre d´enguany. També hi trobareu les samarretes exclusives de la Diada:

 • Pg de St Joan/Provença: els dijous 11 i 25 de juliol; 29 d´agost i 19 de setembre
 • Pg de St Joan/Consell de Cent: els dijous 18 de juliol; 22 d´agost; 5 i 26 de setembre
 • de 17h a 20h

 • Al nostre local: els dies 2, 4 i 6 de setembre (c/Bailèn 152, baixos interior)
 • de 19h a 20h

INFORMACIÓ GENERAL PEL DIA 11

El proper 11-S hem d’omplir Barcelona per exigir unitat estratègica per la independència i per demostrar que la repressió no ens farà renunciar als nostres objectius polítics. Necessitem que t’hi inscriguis. És fàcil i ràpid i fent-ho ens ajudes a organitzar els trams i espais com aquests:

 • Espais protegits: hi haurà 4 zones reservades a gent gran, embarassades, gent amb necessitats d’atenció especial i famílies amb nadons. Les trobareu als trams 2, 9, 16 i 23. ATENCIÓ: per poder ser-hi caldrà reservar plaça trucant al 93 655 82 82, de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, abans del 10 de setembre.
 • Punts lila: són punts d’atenció i informació d’agressions sexistes. En trobareu als trams 2, 9, 16 i 23. També s’habilitarà una zona per a persones amb capacitats diverses, amb WC adaptat i intèrpret del llenguatge de signes català davant de l’escenari, a l’avinguda Maria Cristina.
 • En cas d’emergència o necessitat, cada tram té un punt especial per atendre-les. Estaran senyalitzats degudament, i hi trobaràs personal que t’atendrà.

I recorda, al matí vine a l’Espai Eines de País, al Pla de Palau, de 10 h a 15 h. L’objectiu: potenciar l’apoderament ciutadà. I a la tarda, omplim Barcelona! Enguany, hem sonoritzat tota la manifestació i podràs seguir en directe l’acte que tindrà lloc a les 17.14 h des de qualsevol punt!

Si encara no tens la teva samarreta, pots venir a buscar-la a la seu nacional del carrer Marina. Aquest cap de setmana no tanquem! Ens hi trobaràs de 10 h a 14 h i de 16 a 20 h. També t’hi podràs inscriure.

No et quedis a casa, inscriu-te a la Diada 2019, compra la samarreta i vine a exigir unitat estratègica per la independència!

#ObjectiuIndependència

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com