Home / General / 21-D Informació d’interès

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Consulteu en aquesta pàgina informacions d’interès per a la jornada electoral del 21-D

Consulta el mapa interactiu amb les dades del recompte paral·lel impulsat per l’ANC, CDR’s i CUP, projecte “Tu votes, tu comptes”.

En aquest enllaç trobareu els resultats provisionals de les eleccions il·legítimes del 21-D.

Siguem molt conscients de la gran victòria dels partidaris de la República Catalana aquest 21 de desembre. Havien destituït el govern electe, havien dissolt el Parlament, havien portat els nostres representants a la presó i l’exili, ens havien convocat eleccions per guanyar-les ells. Ens van deixar atuïts.

A l’Assemblea vam ser conscients que la “normalidad” de Rajoy i els del 155 era un cop d’estat. Vam sortir als carrers a manifestar-nos pels presos, vam desafiar el fred (al concert de Montjuïc) i la distància (a Brussel·les). Hem lluitat per defensar la llibertat de les nostres institucions històriques. Hem constatat que la campanya era tan desigual, una total operació d’estat amb l’Ibex35 i tots els mitjans espanyols abocats a favor del 155, amb els mitjans públics catalans coartats, amb amenaces contra els nostres polítics… A l’Assemblea, vam persistir, fent feina de formigues, al costat de la gent, planificant la contracampanya, mobilitzant els votants de la República. 70 diputats amb 82 % de participació: les urnes seran sempre nostres!

Pareu atenció a les paraules del vicepresident Agustí Alcoberro, anit, a les Drassanes Reials de Barcelona. Havíem previst cinc escenaris possibles i els resultats d’ahir ens van donar el segon millor escenari (l’escenari idoni era la majoria absoluta amb més del 50 % de vots)“.

  

(Informació anterior a les eleccions)

Si no teniu clar què votar, voteu República!

Ulls ben oberts a la realitat i totes les pors a banda! La impunitat antidemocràtica del govern espanyol només es pot aturar amb la força dels vots, amb la força del Poble!

IMPORTANT: Per si coneixeu algú que tingui problemes de desplaçament per anar a votar el dia 21 o simplement per passar-ho per si de cas, hi ha un grup de Telegram on la gent es posa en contacte perquè tothom es pugui ajudar i anar a votar, sigui de la població que sigui. L’enllaç és el següent:

https://t.me/RoadToVote

Descarrega’t l’APP oficial de les eleccions al Parlament #21D i consulta en temps real els resultats de la participació i de l’escrutini.

Feu una ullada a aquest vídeo:

Posició de l’ANC sobre les eleccions il·legítimes

El dissabte 16, coincidint amb els 60 dies de l’empresonament de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, l’Anc ha fet públic un comunicat en que fixa la seva posició en relació a les eleccions il·legítimes del proper 21-D. Al mateix temps, demana als seus associats que siguin coherents amb amb la defensa del Govern legítim repartit per la repressió del govern espanyol entre la presó i l’exili. En aquest sentit, l’ANC demana votar a aquelles forces independentistes que, de forma clara, defensin:

  • La consolidació de la República
  • La restitució del Govern legítim
  • L’inici del procés constituent

Podeu llegir el comunicat complet en aquest enllaç.

Desitgeu Bones Festes! amb aquest vídeo:

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com