Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Demà s'acaba el termini per dipositar la fiança imposada al govern de l'1/O i encara falta molt per arribar a la xifra. Ens necessiten, cal omplir la Caixa @DeSolidaritat i evitar l'embargament dels béns i sous de més d'una trentena d famílies.
Feu un donatiu per petit que sigui.

Entrevista a @ClaraPonsati: "Tenim una obligació com exiliats i membres del govern Puigdemont, de fer servir l'altaveu del @Europarl_EN per denunciar la suspensió dels drets civils i repressió a Catalunya."
https://www.elnacional.cat/ca/politica/ponsati-entrevista-esco-parlament-europeu-dialogo_470382_102.html

🔴Dilluns 17 acaba el termini per dipositar la fiança imposada pel Tribunal de Cuentas al govern de l'1/O.
La Caixa @DeSolidaritat és a hores d'ara molt lluny de la xifra i de no ser coberta s'embargaran béns i sous de més d'una trentena de famílies.

Laura Masvidal i @NuriaBassa com ACDC amb els Avis i Àvies de Catalunya x la Llibertat @TacaDOliAvis, per commemorar els 2 anys de manifestacions per reclamar la llibertat dels presos polítics. Moltes gràcies per la vostra perseverança.
#LlibertatPresosPolíticsiExiliats

Avui fa un any va començar el judici de l'1-O al TS, judici injust on es van vulnerar drets civils i polítics i la vergonya de condemnar a 100 anys de presó al Govern i líders socials que van fer possible votar el referèndum.
#AmnistiaAra

El TEDH, disposat a investigar si el TC ha comès una infracció contra els presos polítics.
https://www.vilaweb.cat/noticies/tedh-investigar-tc-infraccio-presos-politics/

Primer ple al @Europarl_EN d'Estrasburg de l'eurodiputada @ClaraPonsati denunciant l'absència de l'Oriol @junqueras: 'És un escàndol que la justícia espanyola no compleixi les ordres de la justícia europea'.
https://www.vilaweb.cat/noticies/ponsati-diu-que-treballara-intensament-en-defensa-de-la-independencia-des-del-seu-esco-a-leurocambra/

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES