Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • antoni55
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

No perdem el temps legislant #Pegasus, ha d'estar fora de la llei. És una arma de destrucció massiva de drets fonamentals. Estan perpetrant una veritable orgia d'espionatge. És incompatible amb la democràcia; això solament ho fan dictadures, els feixismes i els totalitarismes.

Vam denunciar el conflicte d'interessos i l'hostilitat manifesta d'@AdrianVL1982 (Cs), president de la Comissió que va proposar aixecar-nos la immunitat. El TJUE hi veu un "prejudici personal desfavorable".
No deixaran de perseguir-nos. No ens cansarem de defensar-nos. https://twitter.com/VilaWeb/status/1529088205152260099

Nosaltres defensem l'amnistia i el dret a l'autodeterminació, malgrat les amenaces i les revenges d'alguns.
PROU Judicialització de la política i politització de la Justícia.
@junqueras @jorditurull @joseprull @quimforn @ForcadellCarme @jcuixart @jordisanchezp @raulromeva https://twitter.com/324cat/status/1529070706805325826

📌 El Suprem canvia de criteri i revisarà els indults concedits als presos independentistes. En parlem amb un d'ells, l'ex conseller de Territori i Sostenibilitat @joseprull 👇🏾

http://www.rac1.cat/directe

Ho he dit sempre, els indults no eren la fi de res, la repressió de l'Estat espanyol continua, però només ens referma. Ens intenten atemorir i fer callar amb els seus tribunals, però seguirem lluitant per la llibertat del nostre país. Un país d'oportunitats i democràtic. https://twitter.com/324cat/status/1529070706805325826

La repressió continua, la nostra lluita també. Res no ens aturarà. Som lluitadores que no ens cansem, no defallim i no ens rendim fins aconseguir el nostre objectiu: la llibertat de Catalunya.

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com