Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Llibertat sense fiança pel Mario de Cerdanyola, sortirà avui de la presó de La Roca. Ens alegrem molt per ell i la seva família, però no oblidem que encara queden 22 preses i presos. @LlibertatMario
#LlibertatPresosPolíticsiExiliats
https://www.naciodigital.cat/noticia/191941/ordenen/alliberament/altre/dels/joves/detinguts/durant/protesta/sentencia

El Tribunal de Cuentas espanyol cita el govern de Puigdemont per les despeses de l'1-O. Aquest tribunal aviat es convertirà en un Tribunal de Ajuste de Cuentas. Més que justícia és venjança.
https://www.publico.es/public/tribunal-comptes-cita-govern-puigdemont-per-l-organitzacio-l-1.html

L'Estat espanyol esgota el termini de 6 mesos que l'ONU li va donar per alliberar @junqueras, @jcuixart i @jordialapreso. Prou de repressió i vulneració de drets!
#LlibertatPresosPolíticsiExiliats
https://www.vilaweb.cat/noticies/espanya-onu-junqueras-cuixart-sanchez/

Més de 60 personalitats argentines, entre elles el Premi Nobel de la Pau Adolfo Pérez Esquivel i l'Estela de Carlotto d'Abuelas de la Plaza de Mayo, han signat el manifest "Argentina con Catalunya", una crida pel diàleg, l'amnistia, el dret a decidir i la fi de la repressió.

Enviem solidaritat al Charaf i l'Ibrahim, a la presó rebre una carta és un bri d'esperança i llibertat. No els oblidem.
#LlibertatPresosPolíticsiExiliats

L’Advocat General del TJUE dona la raó a Valtònyc i a la Comissió Europea i s’oposa a les tesis d’Espanya, Bèlgica i la fiscalia belga. Espanya no pot reclamar l'extradició de @valtonyc.
https://www.elmon.cat/politica/advocat-tjue-diu-espanya-no-pot-reclamar-extradicio-valtonyc_2102276102.html

Cal un compromís col·lectiu dels homes i les dones per erradicar per sempre la #ViolènciaMasclista.
Prou violència de gènere!
#25NEmComprometo

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES