Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • antoni55
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Campanya de vulneració de Drets_postal.9
Continua vulnerat el Dret a la Llibertat de pensament.
#ProuRepressió

Fes-te amic/ga de l'ACDC👇
http://adretscivils.cat/fes-te-amic/

L'Audiència confirma el processament de 29 càrrecs del Govern per l'1-O.
La repressió i la persecució política no s'atura. Nosaltres tampoc fins a l'arxivament de totes les causes.
Tot el nostre suport als càrrecs del govern ⁦@gencat. https://www.elnacional.cat/ca/politica/audiencia-confirma-processament-29-carrecs-govern-1-o_602159_102.html

Campanya de vulneració de Drets_postal.8
Continua vulnerat el Dret a circular lliurament.
#ProuRepressió

Fes-te amic/ga de l'ACDC👇
http://adretscivils.cat/fes-te-amic/

En l’escàndol dels feixistes del Blanquerna hi han intervingut des del TC fins el Suprem passant x la Junta Electoral i l’Audiència d Madrid. És evident q un sector majoritari i poderós de la judicatura espanyola manté el cordó umbilical intacte amb el franquisme + rònec i brutal

Ens ha deixat Joan Badia, l'alcalde de Callús, un home compromès amb la llibertat, el país i la cultura catalana. Un home valent que es va enfrontar a la GC per defensar el referèndum de l'1-O.
Una forta abraçada a la família i amics.

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com