Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Entrevista a @joseprull: "L'estat espanyol està immers en una follia autàrquica quant a drets i llibertats fonamentals." https://www.naciodigital.cat/noticia/203079/josep/rull/legislatura/no/acaba/fins/al/desembre/2021

05/18
05/19
07/19
03/20
05/20
26/05/20... el relator de l'ONU per la llibertat d'expressió @davidakaye lamenta l'existència d presos polítics catalans i reclama el seu alliberament.
Quantes vegades més incomplirà Espanya amb l'ONU?
#LlibertatPresosPolítics
https://www.naciodigital.cat/noticia/203077

La Fiscalia demana 6 anys de presó i 3.000 € de multa a Dani Gallardo per exercir el seu Dret de Manifestació. I ja porta 7 mesos de presó preventiva!!!
#7mesesSinDani
#DaniLibertad
#LlibertatPresosPolíticsiExiliats
http://www.izquierdadiario.es/Fiscalia-pide-a-Daniel-6-anos-de-carcel-y-3000-euros-de-multa-por-manifestarse-en-solidaridad-con

El TC decidirà el 16 de juny si deixa en llibertat els presos polítics mentre no resol el recurs d'empara... ja es veurà el temps que triga.
Esperem, ben segur que esperem... és l'espera dels que no ens aturarem.
#LlibertatPresosPolíticsiExiliats
https://www.vilaweb.cat/noticies/el-tc-revisara-la-condemna-contra-el-proces-el-16-de-juny/

Reprendre vol dir seguir.
Gràcies als que heu tornat a les portes de les presons, a les places, a la Meridiana, a la Plataforma 3-Oct., als CDRs..., i a tots els que recorden que encara tenim #PresosPolíticsiExiliats.

2

Avui fa 2 anys que soc a l'exili. Faria 730 dies que seria a una presó si no hagués marxat. Moltes gràcies a tothom que se va mobilitzar per sa llibertat d'expressió, que me va donar suport i que m'ha ajudat a poder sortir endavant aquí a Bèlgica. Només el poble salva al poble.

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES