Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • antoni55
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

La venjança judicial i política espanyola no té límits. El volen callar.
Tot el nostre suport a @boye_g, advocat del president @KRLS Puigdemont i els consellers @toni_comin, @LluisPuigGordi i @ClaraPonsati.
https://www.vilaweb.cat/noticies/la-fiscalia-demana-nou-anys-i-mig-de-preso-a-boye-i-la-inhabilitacio-com-a-advocat/

La repressió no s'atura,nosaltres l'independentisme tampoc! https://elmon.cat/politica/tribunals/suprem-reclama-dolors-bassa-46-000-marchena-fora-condemna-525469/

Acabem d’acomiadar el pare. Un home perseverant, bo i compromès. Gràcies a aquells que heu fet camí amb ell i especialment els companys dels dilluns a la plaça de la vila de Gràcia. Ara, li debem acabar la feina i guanyar la independència. Gràcies pel record i l’estimació. EPR

Avui #25N, i cada dia de l'any lluitem contra la violència envers les dones i treballem per una societat més igualitària on les dones puguin viure lliures i sense por.

Molta sort i tot el suport al president @KRLS Puigdemont i els consellers @toni_comin i @ClaraPonsati per la vista d'avui al TGUE, on es reclama l'anul·lació del suplicatori que va demanar Llarena i la recuperació de les immunitats.

El nostre més sentit condol per la pèrdua d'en Pere Sànchez Viu, pare d'en @jordisanchezp. Una forta abraçada a tota la família.
ACS

Mentre @PabloHasel emmanillat i 10 joves més s'enfronten a la repressió espanyola per manifestar-se, la @EU_Commission ens regala discursos buits sobre la implicació política de la joventut europea.
Avui ho he denunciat a l'@Europarl_EN

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com