Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

El Consell d'Europa (GRECO) torna a reclamar a l'Estat espanyol el compliment de les seves recomanacions sobre la independència judicial.
https://www.elnacional.cat/ca/politica/consell-europa-pica-crosto-govern-espanyol-polititzacio-justicia_441255_102.htm

Ens solidaritzem amb tota gent que ha patit repressió en les mobilitzacions d'ahir, amb el detingut a Catalunya i els 18 per la policia francesa, pels que demanen penes de presó i multa.

L'Advocat General del TJUE diu que @junqueras té dret a ser eurodiputat, l'adquisició del mandat rau únicament en els vots dels electors i no en posteriors formalitats.

L’Estat espanyol segueix amb la seva repressió i criminalitza qualsevol moviment independentista, ara li ha tocat a @CausaGaliza i @Ceivar_OPAR. Tot el nostre suport als 12 encausats i les seves famílies.
https://www.sermosgaliza.gal/articulo/social/audiencia-nacional-pide-102-anos-prision-12-militantes-causa-galiza-ceivar/20191111103133086689.html

Avui a Perpinyà hem participat en la #DiadaCatalunyaNord, agraïm les mostres de solidaritat amb els presos i exiliats polítics.
#SemCatalunyaNord

Ahir la consellera @ClaraPonsati i avui els consellers @LluisPuigGordi i @toni_comin, en llibertat.
Les justícies europees funcionen diferent de l'espanyola. Seguim!
#NoSurrender

El nostre condol i una forta abraçada a la família Puigdemont, en aquest moment tan difícil que la injustícia de l'exili el fa molt més cruel.

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES