Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Gran dia per @KRLS Puigdemont i @toni_comin entrant oficialment com a eurodiputats a l’@Europarl_EN i vergonyosa la decisió de retirar la condició d'eurodiputat a l'Oriol @junqueras, vulnerant els seus drets polítics i els de tots els que el van votar.
https://www.elnacional.cat/ca/politica/carles-puigdemont-estrasburg-parlament-europeu_459678_102.html

Aquesta tarda a #Bilbao hem fet costat al poble basc per reclamar els drets i l'acostament dels presos bascos.
#U11Bilbo #OrainPresoak

2

Primer avis: La Comissió Europea recorda que les sentències del TJUE són "vinculants".
https://www.naciodigital.cat/noticia/194128/brusselles/sost/sentencies/tjue/son/vinculants

El TS continua torpedinant els principis de la democràcia i els drets fonamentals rebutjant suspendre de manera cautelar l'acord de la JEC que va retirar al MHP @QuimTorraiPla la credencial com a diputat al Parlament. Tot el nostre suport al #President.
https://www.elmon.cat/politica/suprem-rebutja-paralitzar-despossessio-torra-diputat_2107458102.html

Bona notícia. L'AN deixa en llibertat sota fiança en Jordi i Germinal, els últims en presó preventiva dels @Detingudes23S. Ens alegrem per ells i les seves famílies. Ara és necessari ajudar-los fins a aconseguir la seva absolució.

La repressió no té aturador, el TS continua vulnerant els drets fonamentals de l'eurodiputat Oriol @junqueras i dona la raó a la JEC, avalant la inhabilitació i la presó.
Ja veurem que hi diu el @EUparliament i el TJUE.
https://www.vilaweb.cat/noticies/suprem-jec-inhabilitacio-junqueras/

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES