Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

L’Associació Catalana pels Drets Civils està formada per familiars i amics dels represaliats i represaliades per l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Si entreu a la seva pàgina web, podreu accedir al formulari per fer un donatiu a l’associació o descarregar una butlleta per fer-vos-en amics/amigues.

🖐 ACDC 🖐

⚪️@albapuigr de l'@ACDretsCivils: “Els Jordis són líders d’una causa justa, pacífica que fa 10 mesos que estan empresonats. Us volem donar les gràcies per no haver defallit ni un sol dia en ajudar-nos a denunciar el seu empresonament, i també el del Govern i dels exiliats”

"Acusem l'estat espanyol d'haver empresonat a gent de pau amb relats inventats i de vulnerar sistemàticament drets civils. Exigim l'anul·lació de la causa, la llibertat i el retorn a casa de tots i totes." #FreeTothom #UsVolemACasa #defensadretscivils

La Plaça de la Vila de Gràcia s'ha tornat a omplir per exigir #LlibertatPresosPolíticsiExiliats Gràcies per ser-hi sempre. #FreeThemAll

Pujarem el #puigmalxlallibertat tal i com ens demanes, des de dalt ens alliberarem de les cadenes que oprimeixen el nostre poble! Volem ser lliures, per això fem #cimsxlallibertat @CarlesMundo

Magnífic i espectacular concert de Liverpool String Quartet ahir a Porrera; moltes gràcies per l’organització de l’acte i moltes gràcies per ser-hi sempre !!!
#FreeTothom

2

El massís del Montgrí i al cim el seu castell, m’acompanyen des del meu naixament. És el meu gran refugi per contemplar la Mar Mediterrània. No podia triar-ne un altre per expressar el meu anhel de llibertat. #montgrixlallibertat #cimsxlallibertat @cimsxllibertat

Voleu saber en què consisteix #horitzonsama ? Aquí us deixo una imatge que ho explica! Gràcies per col·laborar, participant-hi i/o fent-ne difusió!
https://t.co/0TiyIjx0yL

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
Vols rebre un correu quan hi hagi novetats?
WEBS AMIGUES