Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • antoni55
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Ens ha visitat el conseller @joseprull Avui, a les 20 h, escoltareu la conversa que li hem fet. Recordem que ens podeu sintonitzar pel 107.5 FM (Girona) i també, per Internet: http://www.radiovilablareix.cat

Injusta sentència per en Pol, condemnat a un any de presó per exercir el dret a vaga.
Tota la nostra solidaritat pel @PoLSeReNa_RiUs.

En aquest comunicat expliquem perquè la decisió del TGUE d’avui relativa a la nostra immunitat és una bona decisió, per nosaltres. El TGUE, perquè Espanya així ho reconeix, que l’euroordre està supesa. I és per això que diu que la immunitat no cal.👇🏾

Que ningú busqui confusió. El TGUE aixeca les cautelars al president @krls, @toni_comin i @ClaraPonsati perquè sap que la seva immunitat a l’Europa plenament democràtica està garantida. Spain, però, is different. I si hi ha risc de detenció, les cautelars tornaran. Seguim!!!

El relat de certa premsa espanyola torna a ser el mateix que en situacions precedents. Una mica de til·la i, sobretot, que es llegeixin a fons la decisió del TGUE. Les euroordres estan suspeses. https://twitter.com/boye_g/status/1421066409258409987

A la UE, ocultar informació rellevant, i aquesta ho és, invalidaria tot el procediment. Per alguna raó que desconeixem, la UE tolera aquestes greus violacions de l’estat de dret comeses per Espanya però posa el crit al cel si les comet Polònia, Hongria o Eslovènia. https://twitter.com/_infoLibre/status/1420285419762094080

L’Associació Europea d’Advocats per la Democràcia i els Drets Humans, adverteix en un comunicat que les fiances reclamades pel Tribunal de Cuentas poden vulnerar el dret dels acusats a un judici just i al mateix estat de dret.
@EldhLaw
👉https://eldh.eu/en/2021/07/eldh-unacceptable-guarantees-for-former-catalan-politicians/

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com