Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • antoni55
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

El conseller @jorditurull a l'entrevista del @Mes_324 fa una crida a la solidaritat en la mesura que es pugui, i així el gust que tenen els justiciers del Tribunal de Cuentas en arruïnar la vida dels ex-alts càrrecs i les famílies, es quedin amb les ganes.
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/mes-324/entrevista-a-jordi-turull-no-ens-sentim-en-un-estat-de-dret-sino-en-un-estat-que-tira-pel-dret/video/6124205/

La reobertura del procediment contra la Policia Nacional per tortures a @GAbsolucio és una victòria que va molt més enllà del cas Guillem.
Felicitar a l'advocada @Norma_Pedemonte i a @AlertaSolidaria per la seva bona feina i tot el nostre suport per en Guillem.
#ProuRepressió

Avui fa 81 anys de l'afusellament de Lluís Companys, 123è President de la Generalitat, pel règim franquista. L'únic president elegit democràticament assassinat a Europa.

Tot el reconeixement i gratitud per la vostra persistència i determinació en la denuncia contra la repressió i a favor de la #Independencia . Un honor haver estat avui amb tots vosaltres, als “dijous de la plaça Orfila” @ANCstAnd Efectivament, #IndependenciaEsLlibertat . https://twitter.com/ancstand/status/1448709370930417665

Fa dos anys ens van sentenciar a més de 100 anys de presó (i continuem inhabilitats). Avui, "casualment", amenacen amb embargar els béns de les nostres famílies. I la repressió va molt més enllà.

Ens volen desactivar, però tenim més força que mai. Persistirem i guanyarem!

Coincidint amb els 2 anys de la sentència de l'1-O, el Tribunal de Cuentas ha rebutjat l'aval de l'ICF per la fiança de la trentena d'ex-alts càrrecs i n'ordena l'embargament immediat.
La venjança i acarnissament de l'Estat espanyol no té límits.
#ProuRepressió
#amnistia

El 14 d'octubre de fa 2 anys va ser un dia duríssim.Després Tsunami democràtic, marxes de la llibertat...sopars grocs, clams de llibertat...ens van acompanyar durant la resta dels 1221 dies de presó.Avui mirant el mar i .... @ForcadellCarme @jorditurull @jordisanchezp ,@jcuixart

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com