Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • antoni55
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Entrevista a @BlancaBragulat, presidenta de l'ACDC: "Fins on està disposat a arribar l'Estat per enfonsar la nostra gent i mantenir una unió fictícia del Regne?"
#ProuRepressió
#LlibertatPresosiPresesPolítiques

Fest-te amic/ga: http://www.adretscivils.cat/fes-te-amic/
https://www.lrp.cat/entrevistes/article/1867601-no-ens-podem-permetre-enfonsar-nos.html

Entrevista a les conselleres @dolorsbassac i @txellborras: "Un jurista em va dir que nosaltres érem el boc expiatori, que això només va de la unitat d'Espanya, facis la defensa que facis us cauran molts anys!"
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/tot-es-mou/dolors-bassa-soc-a-la-preso-i-complire-la-sentencia-injusta-pero-a-mi-no-mhan-canviat-continuo-sent-independentista/video/6065694/

Entrevista a @BlancaBragulat, presidenta de l'ACDC: “He de creure en la justícia com a concepte, i lamento que es perverteixi quan s’aplica des de determinats estaments per convertir-se en venjança.”
#ProuRepressió
Fest-te amic/ga: http://www.adretscivils.cat/fes-te-amic/
https://www.lrp.cat/entrevistes/article/1867601-no-ens-podem-permetre-enfonsar-nos.html

Moltes gràcies @Joan_BonaNit per aquesta iniciativa d'omplir les presons cada dia amb un poble diferent, i moltes gràcies a la perseverança de la gent i els pobles que no defalleixen i acompanyen als presos i preses polítiques.
#persistim

Debat amb l'Adrià Carrasco: ‘La millor manera de fer-me tornar és continuar lluitant’.
@EtVolemACasa
https://www.vilaweb.cat/noticies/video-adria-carrasco-la-millor-manera-de-fer-me-tornar-es-seguir-lluitant/

Entrevista a @martarovira: “Seran els òrgans judicials que cauran en múltiples contradiccions: uns catalogant uns determinats delictes i altres, dictant absolució”.
https://www.naciodigital.cat/noticia/210478/marta-rovira-ser-llista-erc-pais-necessita-gent-sobre-terreny

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES