Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • antoni55
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Entrevista a la consellera @ClaraPonsati: "Des del primer dia a l'exili expliquem als eurodiputats els problemes de l'Estat de dret espanyol. I quan expliquem segons què, es posen les mans al cap".
https://www.ccma.cat/tv3/alacarta/tot-es-mou/clara-ponsati-si-sens-escolta-amb-una-ment-oberta-i-plural-hauriem-de-guanyar-aquest-cas/video/6079084/

Fa 3 anys i 3 mesos que em van empresonar. Per la Fiscalia 1188 dies privat de llibertat no són suficients. Són venjatius. Ens volen agenollats i políticament morts. No accepto el seu xantatge. La repressió no els farà guanyadors. Arribarà la llibertat i també la independència

3 anys i 3 mesos de presó; ni renúncies ni penediment, autodeterminació i molta salut per a tothom. Sempre endavant! Visca Catalunya lliure! #AmnistiaAra #SomPaïsosCatalans

Les droits des députés européens catalans doivent être respectés. Ma réaction à la suite de la rupture des règles de confidentialité par un député en Commission des affaires juridiques. ⬇️

L'@hrw ha presentat l'informe sobre els DDHH al món i denuncia les constants vulneracions d'Espanya.
En referència a la llibertat d'expressió consta la persecució dels músics per lletres i tuits i remarca la repressió contra Catalunya després de l'1-O.
https://www.hrw.org/sites/default/files/media_2021/01/2021_hrw_world_report.pdf

‼️AVUI ÚLTIM DlA‼️
Al teu quiosc amb el @diariAra, pots comprar el llibre #ContesPerSerLliures, un recull d'històries sobre els drets civils de la mà d'11 escriptors i 11 il·lustradors.
NO ET QUEDIS SENSE!

També online
👉http://d.ara.cat/conteslliures

El president @KRLS Puigdemont aquest matí a la televisió belga: "La justícia espanyola és hereva de la justícia franquista. Està controlada per la dreta i la ultradreta espanyola".
@Le_Bux

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com