Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

L’Associació Catalana pels Drets Civils està formada per familiars i amics dels represaliats i represaliades per l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Si entreu a la seva pàgina web, podreu accedir al formulari per fer un donatiu a l’associació o descarregar una butlleta per fer-vos-en amics/amigues.

🖐 ACDC 🖐

Missatge des de la presó llegit per @pujolclaudia:

La causa contra Catalunya és avui més que mai una causa contra la democràcia. Em sento més unit que mai a tots vosaltres. La dignitat és absoluta. Visca la llibertat!

L'educació catalana, sinònim d'èxit i referent al món! Ens veiem a les 17:00 a Pg. De Gràcia amb Rda. St Pere! Defensem el model d'immersió #DefensemDretsCivils

Tot el suport a @omnium i als 7 treballadors i treballadores retinguts dins d'una sala! La repressió continua i els drets civils es segueixen vulnerant! Una fortíssima abraçada, amics!

Tal dia com avui, però de 1922, Mohandas Ghandi entrava a presó acusat de sedició. Un passat molt present a l'Espanya actual i a l'Europa moderna. #DefensaDretsCivils #LlibertatPresosPolítics #FreeThemAll

También eran demócratas, intergeneracionales, transversales, feministas.., pero eran catalanas reclamando democracia y dignidad. Y no hubo muchas voces en España que condenaran su represión...¿No habría que repensar eso?

2

Tot el suport als demòcrates investigats per l'organització d'un referèndum, molta força Pere Soler i Cèsar Puig

Donem suport i us animem a participar a totes les movilitzacions programades avui per la igualtat de efectiva gènere en tots els àmbits, socials, polítics i econòmics! #8M #EnsAturem

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
Vols rebre un correu quan hi hagi novetats?
WEBS AMIGUES