Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • antoni55
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Un acte molt ferm i entranyable, en un espai molt emblemàtic com el #TempleRomà de #Vic. Gràcies #Poetes i #Músics per la #República per tant talent i pel vostre actiu i insubornable compromís per la #independència @educasso @GorkaKB @Pesacapsada @Clio_deries @ANC_Vic @Anna_Erra

4

Gràcies @jcuixart i @marcelmauri pel vostre compromís i determinació en la defensa dels drets humans i l'autodeterminació i per no defallir en la lluita.

Avui @valtonyc compareix al Tribunal de Cassació de Brussel·les en el darrer intent de la fiscalia belga per a extradir-lo.
Esperem que sigui la definitiva i puguem celebrar la teva llibertat!!
Sempre al teu costat Josep!
#NoSurrender

Contra les mesures d’excepcionalitat penitenciària que encara avui,10 anys després de la fi d’ETA, segueix vigent a la política espanyola. Amb @sare_herritarra per defensar els drets humans també en la política penitenciària. Per deslegitimar per sempre més la violència. #BIDEAN

Després de més de 10 anys del final del terrorisme d'ETA cal acabar amb la vulneració dels drets dels presos i preses vascos. Avui a la manifestació per acabar amb la política de dispersió i en favor de l'apropament dels presos.

Avui fa un any el procurador belga deia que no presentaven recurs de cassació. La sentència era ferma i jo lliure, gràcies a tots: @boye_g @JACS_JaumeACS @josepcosta Paul i @Simonbekaert @josep_rius @xeviso @miquel_samper (foto de l'instant de saber-ho)

Avui al #Vendrell al costat de les persones que fa més de 200 setmanes que cada dissabte es troben per reclamar la fi de la repressió i el retorn dels exiliats. Gràcies pel vostre actiu, persistent i insubornable compromis per assolir la #independència.#Seguim! @assemblea @omnium

4
Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com