Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

Associació Catalana pels Drets Civils

Aquesta entitat ha estat creada per les famílies dels presos i exiliats polítics per donar veu als represaliats i suport a les seves famílies, per canalitzar les mostres de solidaritat i suport, i denunciar la vulneració dels drets civils a l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Col·labora amb l’ACDC

Un dels objectius d’aquesta associació és recollir fons pel suport a les famílies que, no només es veuen en molts casos privades d’un sou, sinó que han d’afrontar despeses de viatges i altres accions inherents a la condició d’empresonat o exiliat del seu familiar. És per això que moltes entitats organitzen sopars solidaris i altres campanyes de recaptació de fons. També, en qualsevol moment, podeu fer aportacions directament a través de les dades indicades a la seva pàgina web.

També us podeu fer amics/amigues de l’associació per una quota anual de 30€. Trobareu les instruccions en aquesta pàgina.

🖐 Els tuits d’ACDC 🖐

Uns faran confinament domiciliari i els polítics no.
Ni emergència sanitària, ni drets humans, ni igualtat de tracte.
Justament perquè són presos polítics.
El TS ara decideix sobre el tractament del règim penitenciari.
https://govern.cat/salapremsa/notes-premsa/383772/presons-aprovaran-confinament-domiciliari-15-persones-privades-llibertat-1002

🔴El relator del Consell d'Europa demana alliberar els presos polítics catalans.
Confinament a casa ja!
#LlibertatPresosPolitícsiExiliats
https://www.elnacional.cat/ca/politica/relator-consell-europa-presos-politics-coronavirus_488103_102.html

L'Alta Comissionada @mbachelet d'@UNHumanRights ha reclamat als governs que mirin d'alliberar els presos menys perillosos fent referència als consellers empresonats per les seves idees polítiques.
#LlibertatPresosPolíticsiExiliats
https://www.naciodigital.cat/noticia/199201/onu/demana/alliberar/presos/politics/coronavirus

Avui fa dos anys que la Presidenta del Parlament @ForcadellCarme i els consellers @dolorsbassac, @raulromeva, @joseprull i @jorditurull són a la presó i q la @martarovira és a l'exili.
Seguirem lluitant com el primer dia per la vostra llibertat.
#LlibertatPresosPolíticsiExiliats

Article sobre el confinament, de @jorditurull. El primer d’un pres polític confinat pel coronavirus a la presó.
https://www.elnacional.cat/ca/opinio/jordi-turull-suportable-confinament_483024_102.html

L'informe del relator de @UNHumanRights per a les Minories Nacionals, reconeix que els catalans conformen una “minoria nacional” i que l’Estat espanyol té l’obligació de protegir els drets humans i detecta "llacunes" en els drets de les minories a Espanya.
https://www.elnacional.cat/ca/politica/garrotada-onu-espanya-reconeix-catalans-minoria-nacional_479247_102.html

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES