Home / General / ACDC Associació Catalana pel Drets Civils

  • toni
  • 0 Views
  • 1 Comentari
  • Sense etiquetes

L’Associació Catalana pels Drets Civils està formada per familiars i amics dels represaliats i represaliades per l’estat espanyol.

Tal com podem llegir a la seva web:

El procediment judicial i tot el que implica serà dur i costós, no només econòmicament. Hem de gestionar la seva absència i, alhora, no deixar-los sols en cap moment. Per aquest motiu, els familiars i amics dels represaliats i represaliades hem creat aquesta associació. Som conscients que necessitem una xarxa de suport mutu que ens permeti coordinar-nos i treballar per alliberar-los a tots al més aviat possible. I ens ha de permetre, també, canalitzar les infinites mostres d’escalf que hem rebut aquests dies de tots vosaltres. Aquí hi trobareu diferents maneres d’ajudar-nos a superar aquest tràngol i col·laborar perquè aviat puguin ser a casa amb nosaltres.

Ells ho han donat tot per nosaltres. Ara és el nostre torn.
No els deixarem sols!

Segui-los a:

Si entreu a la seva pàgina web, podreu accedir al formulari per fer un donatiu a l’associació o descarregar una butlleta per fer-vos-en amics/amigues.

🖐 ACDC 🖐

"El nostre sacrifici és per fer la República, no per veure qui guanya unes eleccions autonòmiques". @toni_comin
https://t.co/j8SEamEefV

La veu d'en @jcuixart no para de ressonar arreu del món:
"I’ll serve life in jail if I must, vows Catalan "martyr"
https://t.co/N91d9EKP3W
https://t.co/i4X9b9szmz

En nom de l’@ACDretsCivils moltes gràcies pel #SoparGrocRipollet a l’@ANC_Ripollet @ERCRipollet @CDRRipollet i @Pdemocratacat de Ripollet i a tots als que hi ereu avui i sempre.
#LlibertatPresosPoliticsiExiliats
#FreeTothom

3

.@PuigGordi, conseller de Cultura: "Espanya haurà d'explicar algun dia què és el que entén per diplomàcia"
https://t.co/UVlH03fgZo

França, Regne Unit, Alemanya, Estats Units,...l'any d'injustícia i la presó preventiva q estan patint en @jcuixart i @jordialapreso ha tingut un ampli ressò en la premsa internacional.
https://t.co/zEWVHDWZyr
https://t.co/myoTjoRjrd
https://t.co/yYBBehxz6n
https://t.co/auFSBfMyWR

Aquest dijous 18-Oct a 19h a Biblioteca #Poblenou de @Bcn_SantMarti els @ACDretsCivils, familiars dels Exiliats i Presos polítics catalans, presentaran #ContesPerSerLliures acompanyats de @belolid, en nom dels il·lustradors i autors d'aquest projecte. #bbcnPoblenou @LauraBorras

▶ Entrevista a les parelles de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, @SusannaBarreda i @TxellBonet https://t.co/Tis08b2Hcb #Més324

Carreguen més..
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
Vols rebre un correu quan hi hagi novetats?
WEBS AMIGUES