Home / General / ACOMPANYAMENT 1-O

ACOMPANYAMENT 1-O
27
set.
2017
 • antoni55
 • 0 Views
 • 0 Comentaris
 • Sense etiquetes

L’1-O s’apropa. Tots coneixem veïns, familiars o amics amb problemes de desplaçament per arribar al seu col·legi electoral: els queda lluny de casa, no poden caminar gaire, etc. Amb la finalitat que totes aquestes persones puguin exercir el seu dret a votar, ens estem coordinant a la nostra Assemblea Territorial perquè puguin acompanyar-los a votar.

Ens dirigim a totes/ts els socis de la nostra Assemblea Territorial de la Dreta de l’Eixample per demanar-vos un cop de mà que és concreta en dues accions que tots podem fer dins del marc del bon veïnatge:

 1. Conscienciar-nos que cadascú de nosaltres podem acompanyar a algú. Si són persones que no poden caminar, necessiten ajuda professional: han de trucar a la Creu Roja Telèfon: 902 22 22 92.
 2. Si no pots acompanyar-lo tu, pots facilitar-li el contacte amb el responsable d’Acompanyament de la teva AT: la persona que sol·icita ser acompanyada pot trucar directament al responsable o si veus que té dificultats per trucar pots demanar-li el nom, telèfon i adreça i facilitar-lo al responsable de la teva AT. El responsable li trucarà en 48 h (per tranquil·litat del sol·licitant) i concretaran l’horari per a l’1-O.
 3. Si la persona vota en una altra zona, no importa: facilita igualment el contacte del responsable i ja ho resoldrem!

  RESPONSABLE d’Acompanyament de la teva AT: Lluís Serramitjana

  • Telèfon: 699.88.77.96
  • Correu: lamona@telefonica.net

  Moltes gràcies per la teva col.laboració.

   

  ACOMPANYAMENT 1-O: cada desplaçament serà un vot!

  Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com