Home / General / ADVOCATS PEL REFERÈNDUM

  • antoni55
  • 1 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Octubre 2019 (tot esperant la sentència)

A l’Assemblea hem activat un telèfon d’assistència jurídica gratuïta només per casos d’emergència. S’hi accedirà trucant al 93 347 17 14 i marcant l’extensió 1035. El telèfon, disponible les 24 hores del dia, només atendrà les trucades relacionades amb casos d’emergència.

En un alt context repressiu, i preveient que la sentència de l‘1-O pugui accelerar una cadena repressiva, volem donar cobertura legal a la ciutadania en casos d’extrema necessitat o d’emergència. Tanmateix, aquest servei no està pensat per atendre dubtes o consultes, sinó que únicament podrà donar resposta a casos de necessitat urgent.

Per a qualsevol altre cas, us recordem els telèfons de la Comissió de Defensa del Col·legi d’Advocats de Barcelona: 697 636 017 i 697 635 980

(en referència a l’1 OCTUBRE 2017)

Aquest diumenge serà per als independentistes una jornada alegre i festiva en la qual votarem per la nostra llibertat i prosperitat. Guanyarem el referèndum que ens habilitarà per convertir-nos en un nou estat.

No es preveuen aldarulls ni situacions que puguin causar incidències policials indesitjables. Que aquestes situacions no siguin probables no vol dir que nosaltres no hàgim de preveure totes les eventualitats. En la confiança en que la pau i l tranquil·litat serà la tònica de tota la jornada, no estarà de més que disposar dels telèfons de col·lectius d’advocats que s’han ofert als ciutadans en cas que sofreixin alguna incidència (detenció, escorcoll, decomís d’efectes personals o professionals, etc…) relacionada amb l’1-O. No hi són tots, però aquests estan entre els principals:

Us recomanem que porteu aquests telèfons escrits en un paper, ja que en cas de retencions personals, s’han donat casos en que la policia nacional o la guàrdia civil han requisat els telèfons durant el temps de detenció (malgrat que aquesta no sigui una pràctica lícita).

Recordeu que el ciutadà retingut té dret a fer una trucada telefònica privada a una persona de la seva confiança, a atenir-se al dret de no declarar i a presenciar l’escorcoll que facin en el domicili o el seu lloc de treball. En tot cas, l’escorcoll només serà legal si està autoritzat per ordre judicial, en altre cas tots tenim el dret a negar-nos a la seva pràctica. I, en el cas de que es produeixi, a denunciar-ho.

El diumenge guanyarem el referèndum i la nostra definitiva llibertat!

Endavant República catalana!

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com