Home / General / Ajudem-los! Catalunya amb els refugiats

  • lamona
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Ajudem-los! Catalunya amb els refugiats.
Des de la Territorial de la Dreta de l’Eixample de l’ANC, volem col·laborar amb la campanya “Catalunya amb els refugiats”. Ens proposem aportar material d’ajuda als refugiats, bàsicament: Mantes,Sacs de dormir,Roba de pluja,Tendes de campanya,Calçat,Roba d’abric
Es demana que el material sigui nou o net i en molt bon estat.
Al marge de recollir el material que pugueu aportar, estem fent gestions per realitzar una compra d’una quantitat important de tendes i sacs de dormir a una coneguda cadena de material esportiu. Així que, si ho preferiu, també podeu fer aportacions econòmiques amb aquesta finalitat.
Si teniu contactes amb majoristes o coneixeu quin ens pugui facilitar material com el descrit, de forma gratuita o a preus molt especials, feu-nos-ho saber!
Per a qui no li vagi bé desplaçar-se a l’Antiga Fàbrica de Fabra i Coats, us proposem de portar el material o les aportacions que cregueu oportunes, aquest proper dijous, dia 5 de novembre, al nostre local del carrer Diputació, 308, 1e-3a. Nosaltres ens farem càrrec del transport al punt de recollida.
Tindrem obert entre les 18h i les 21h. Si aquest horari no us anés bé, envieu-nos un correu i trobarem la manera de recollir la vostra aportació.
Ajudeu-nos a fer-ne la màxima difusió! Només una setmana!

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com