Home / General / Aniversari de l’1 d’octubre

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

1 d’octubre, vam votar i vam guanyar!

Per molt que ens diguéssin que no ho faríem, ho vam fer. Per molt que ho van tractar d’impedir regirant el país cercant urnes i paparetes, ho vam fer. Per molt que despleguessin els seus policies més violents i sense escrúpols, ho vam fer.
Vam votar i vam gunayar!

Us oferim les propostes que es van consolidant i que es repartiran al llarg de tres dies. Les anirem completant a mesura que ens arribi més informació.

Propostes de commemoració de l’1-O a BCN

Al mateix temps, l’ANC ens informa de la creació d’una web que aglutina tots els actes que es faran arreu del país per reivindicar l’1-O!
Podeu fer-ho aquí 👇 👇 👇 👇 👇

➡️ https://1octubre2018.cat/

👉 Aquesta web és fruit d’un acord entre els membres de la Plataforma 1 d’octubre, que agrupa diverses entitats, entre les quals, l’ANC. ELs eu objectiu és coordinar totes les accions d’aquell dia.

Aquest 1 d’octubre sortim al carrer i #FemLaRepúblicaCatalana🚩

#1OctAlCarrer

El preu ha estat molt alt i ha posat al descobert enormes fisures que mostren la submissió de la justícia a un estat que segueix arrelat en el seu passat més fosc i antidemocràtic.

Presons, exilis, falses acusacions totalment inversemblants, impunitat dels violents, justícia injusta, jutges prevaricadors, intervenció dels mitjans de comunicació, tancament de webs, interceptació del correu personal, escoltes telefòniques i interceptació de correus electrònics, la mentida com a forma de manipulació de la població, cinisme i odi com a norma entre els polítics unionistes, cop d’estat en forma d’article 155, tergiversació de les pròpies lleis de l’estat espanyol, justificació de la violència per part de la monarquia, traïcions, desenganys, moments de tristesa… però també d’esperança infinita!

Ara ens toca a tots arribar fins al final i consolidar la República Catalana. El mandat és clar, ens implica a tots i ens crida a la unitat d’acció: poble, partits, Govern i Parlament han de ser un de sol en el camí cap a la llibertat.

Encetem aquest espai per informar dels actes que es faran com a part de la commemoració d’aquest aniversari. Ens en farem ressò a mesura que ens vagin concretant. Entretant, mentre les entitats, els partits, els CDR i demés implicats acaben de posar-se d’acord sobre els actes de la jornada, comencem per recordar quina era la pregunta que se’ns feia i quina va ser la resposta en format de votació:

Dissabte, 29 de setembre

L’aportació de la nostra territorial de l’ANC, Dreta de l’Eixample, a la commemoració del referèndum de l’1 d’octubre, és l’organització d’un recital de poemes del llibre
“LA TERRA SAGNA. L’1 d’Octubre dels poetes“, en col·laboració amb Edicions de l’Albí.

Us hi esperem!

Al mateix temps, es realitzaran actes als diferents col·legis electorals, de forma coordinada. Consulteu la Plataforma 1 d’octubre per saber-ne els detalls a la vostra població. També és aconsellable que us mantingueu en contacte amb els grups i les entitats del vostre barri o la vostra població, implicades el passat 1 d’octubre en la defensa de les urnes.

Diumenge, 30 de setembre

Al nostre barri:

Es realitzaran actes als diferents col·legis electorals, de forma coordinada. Consulteu la Plataforma 1 d’octubre per saber-ne els detalls a la vostra població. També és aconsellable que us mantingueu en contacte amb els grups i les entitats del vostre barri o la vostra població, implicades el passat 1 d’octubre en la defensa de les urnes.

Dilluns, 1 d’octubre

Al nostre barri:

A més, hi ha diverses convocatòries sobre la taula. Per part de la Plataforma 1-O:

També es proposta dedicar tot el dia a les diverses activitats que es van programant:

A la tarda, proposta unitària de fer una marxa a les 18.30h, sortirem en manifestació de la Plaça de Catalunya, per anar fins al Parlament. La idea és que, de cada col·legi electoral, es vingu amb una urna, per visualitzar que vam votar. Aquestes urnes les farem arribar al President del Parlament, amb la demanda ciutadana que s’implementi el mandat de l’1 d’octubre.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com