Home / General / Articles del MHP Quim Torra

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Tots els articles públicats pel MHP Quim Torra

El recentment nomenat 131è President de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Torra i Pla, a més d’un experimentat advocat, és un erudit estudiós i escriptor prolífic.

Just després de ser anomenat President de la Generalitat, els partits unionistes defensors del cop d’estat del 155, han aprofitat paraules tretes de context dels seus escrits per llançar greus acusacions d’untradretà i supremacista. Premeditadament, aquests partits que es disputen l’herencia fosca del franquisme (C’s, PP i PSOE) projecten ara les seves mancances democràtiques contra un home que sempre ha estat defensor de la democràcia i de les llibertats.

Per facilitar que cadascú pugui fer-se’n la seva opinió, el diari electrònic Nació Digital, ha tingut la bona pensada de recopilar la seva producció com articulista. Com ens sembla una exel·lent iniciativa, us posem l’enllaç a aquesta recopilació i us animem a que llegiu els articles integres i, si us agraden, en feu difusió. De ben segur que us ajudaran a conèixer molt millor el pensament del nostre President!

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com