Home / General / Assaig 11S, aquest 16 d’agost

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes
Els companys de la territorial de Gràcia, ens fan arribar aquesta crida a participar a l’assaig del 11S:

Companys i companyes de tot el Barcelonès,

Us escrivim des de la territorial de Gràcia de Barcelona per informar-vos de la participació de l’ANC en la Festa Major de Gràcia i demanar-vos que hi contribuïu en l’assaig de l’activitat de l’11s.

Aquest any, per al dia 11s hem de fer una acció senzilla i vistososa, però un xic difícil d’explicar. Per això, què millor que fer-ho amb un exemple?
 Així doncs a Gràcia volem fer un assaig de l’activitat de l’11s que servirà per prendre imatges i fer-les circular per ajudar així a entendre com farem el canvi de samarreta al pas de la lona,que mostrarà al món que nosaltres també volem un canvi.

Perquè surtin bé les imatges ens cal la participació de molta gent, i és   per això que us demanem la col·laboració a vosaltres, gent de l’ANC, perquè   tots plegats encapçalem aquesta acció i puguem fer que la resta de participants s’hi sumin.

T’hi apuntes? Només cal que vinguis el dia 16 d’agost a les 18h a la Plaça Joanic i que portis posada una samarreta del color que vulguis i, a la bossa, la samarreta groc-fluorescent d’aquest any. Ens situarem tots al carrer Pi i Margall i, quan la lona del mosaic de colors passi per sobre els nostres caps, ens posarem la samarreta i farem aparèixer l’esclat del color del groc-fluorescent.

Tot plegat explicat, amenitzat i comentat pel Sr. Bohigues. T’ho perdràs? 

Per qualsevol dubte, pregunta, suggeriment o ganes de col·laborar com a voluntari, escriu-nos si us plau a graciaperlaindependencia@assemblea.cat

 

Vine!. Amb tu farem possible que l’onada guanyadora passi per Gràcia el dia 16 i contribueixi a convertir la Diada del Sí en el tsunami d’il·lusió que ens portarà, des del compromís amb la democràcia, a la majoria per la independència l’1 d’octubre.

 

 

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com