Home / General / CAMINADES PEL SÍ A L’EIXAMPLE

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Algunes Assemblees Territorials del districte municipal de l’Eixample (Esquerra de l’Eixample, Dreta de l’Eixample, Sant Antoni, Ciutat Vella, Sagrada Família) hem organitzat una acció conjunta per portar a terme els dimarts del mes de juliol i setembre amb l’objectiu de fer-nos visibles a la ciutadania i estimular-los per a que participin i votin SÍ al referèndum.

L’acció consisteix en passejar en filera, a una distància de dos metres, revestits de domassos o samarretes pel SÍ per zones emblemàtiques dels nostres barris. Cada territorial escollirà l’itinerari que es farà al seu territori i portarà l’organització de la caminada. L’acció és espectacular, crida l’atenció de la gent del carrer que s’atansa als participants per demanar informació o rebre fullets que aprofitem per repartir.

El passat 12 de juliol es va celebrar la primera caminada amb molt èxit i ara es tracta de continuar en la mateixa línia. Per això, us convidem a participar en les dues properes caminades que tindran lloc:

  • Demà dimarts dia 18, sortirem de la Plaça Universitat organitzada per l’AT de Sant Antoni.
  • El dimarts dia 25 sortirem de la cruïlla Passeig de Sant Joan/Aragó banda Muntanya/Llobregat.

Començarem a caminar a les 19:30 i acabarem aproximadament a les 20:15 hores, uns tres quarts d’hora.

Us hi esperem!

Porteu domassos, samarretes per SÍ o altra vestimenta que ens identifiqui com a independentistes!

Votarem i votarem SÍ!

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com