Home / General / Carta als Mags de la Catalunya 2015

  • lamona
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Carta als Mags de la  Catalunya 2015.

Benvolguts Artur, Oriol i David.

Sóc un dels molts tuaregs del poble que durant aquests darrers cinc anys us hem guiat a través del desert àrid i polsegós pel qual travessa el nostre poble. I lluny de perdre el camí hem anat deixant oasis i fites que quedaran per a la història com així ho van fer-ho els nostres avantpassats des de fa més de tres-cents anys.

I ara estem ja a les portes del nostre desert àrid per endinsar-nos dins de la planura cultivada i fèrtil. Nosaltres hem fet bona part del nostre treball, ara us toca a vosaltres fer possible que el camí arribi al seu terme. Ja no ens heu de seguir com fins ara, ara ens heu de rellevar al davant i així poder arribar-hi junts.

Estem cansats?, estem fatigats?. Potser n´hi hauria algun de motiu per estar-ho, però ara no ens ho podem permetre. Ho tenim molt a prop i hem fet un llarg camí junts.

Però el que no volem ni acceptem és quedar decebuts. I aquest és el perill que correm si vosaltres no feu bé la vostra feina. Crec que nosaltres, els pastors del desert, us hem ensenyat bé quin és el camí a seguir. Junts ho hem aconseguit fins aquí, per tant junts és com ho aconseguirem. No hi ha altra camí.

Ens dieu que potser aquesta drecera és millor que aquesta altra. Si us plau !, mireu cel amunt i seguiu la mateixa estrella que hem seguit fins aquí. Només aquesta ens portarà a la plenitud.

I per favor no trigueu més, que l´estrella aviat desapareixerà i ens quedarem dins la nit fosca. Si de debò sou Mags, demostreu que teniu mires ben altes per arribar, junts,  a la fi del camí.

 

Un dels molts  pastorets  del desert

2000px-Estelada_blava.svg

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com