Home / General / Cartes de Presó

Cartes de Presó
02
oct.
2019
  • antoni55
  • 1 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Cartes de Presó

Escriu als nostres presos polítics i exiliats

Llegeix les cartes que ells ens han adreçat

Ja fa alguns mesos que el govern espanyol va empresonar als màxims dirigents de les entitats sobiranistes, a part del Govern legítim de la Generalitat, i a la ex-Presidenta del Parlament. També tenim a l’exili al President Puigdemont, alguns Consellers i d’altres representats polítics, pendents de processos d’extradició. Per lluitar contra aquesta injustícia, van sorgint iniciatives per donar-los suport i alleugerir la seva situació, tan injusta per a ells com pels seus familiars.

Quedar privat de llibertat per raons arbitraries, infundades i falses, és realment un fet trist. No obstant, rebre una carta alleugera el cor de qui pateix aquesta pena i és d’ajuda també per a qui l’escriu.

Ens fem ressò d’aquesat inciaitva del col·lectiu No Esteu Sols:

Si vols, pots escriure la teva carta i envia-la a carta@noesteusols.cat, i ells s’necarregaran de fer-la arribar al seu destinatari.

Si teniu qualsevol dubte, els podeu contactar a contacte@noesteusols.cat, o als comptes de:

Tan en Jordi Sànchez (ANC) com en Jordi Cuixart (Òmnium) com el vice-president Oriol Junqueras i la majoria de consellers, han enviat cartes i missatges des de la presó. També s’han fet peticions demanant a la gent que els escrigui i facilitant les dades per fer-ho. Com es diu en un missatge de l’ANC:

“Una carta és una finestra 🌅 més enllà dels murs.”

Si en teniu l’oportunitat, adreceu-los un escrit fent-los saber que els trobem a faltar i que treballem perquè surtin d’aquest injust captiveri, que la seva privació de llibertat, també ens fa sentir a nosaltres empresonats i que cada dia els tenim presents en el record i en l’acció.

(Octubre 2019) Noves detencions arbitraries a membres de CDR’s acusats injustament de terrorisme, i empresonats a Soto del Real.
Afegim també les seves adreces i us animem a escriure’ls!

(clickeu per engrandir les imatges)

Recordeu que cal posar-hi el remitent! Que això no us aturi. Que ens comptin entre els que defensem la llibertat!

📝 Ja pots escriure al Govern Legítim a Brussel·les!

Còpia l’adreça postal 👇

Govern Legítim de Catalunya

(nom i cognom de a qui adrecem la carta)

BP-33

1160 Brussel/Bruxelles

Bèlgica

#oRepúblicaoRepública

 

Llegeix les cartes enviades pels presos polítics i exiliats

(ressenyem principalment els escrits adreçats a la ciutadania en general)

Volem aprofitar aquest espai per enllaçar amb els missatges rebuts dels companys i companyes a la presó i adreçats a la població en general. Trobeu a continuació els títols i enllaços als continguts íntegres de les cartes, la majoria, escrites fins a principis del 2018. No recollim algunes cartes enviades a particulars, tot i que la majoria s’han publicat també a la premsa. En la mesura que ens sigui possible, ho anirem ampliant!

Jordi Sànchez (president de l’ANC):

Jordi Cuixart (president d’Òmnium):

Carles Puigdemont (president): (16/11/2017) Carta al personal de la Generalitat.

Oriol Junqueras (vice-president):

Jordi Turull (conseller de Presidència):

Raül Romeva (conseller d’Afers Exteriors): (12/11/2017) “Ponts, mà estesa i perseverança”.

Dolors Bassa (consellera de Treball) i Meritxell Borràs (consellera de Governació): (11/11/2017) àudio de la carta conjunta llegida pels seus familiars a la manifestació del 11-N al carrer Marina.

Josep Rull (conseller de Territori): (20/11/2017) ha escrit una carta adreçada als treballadors del seu departament, explicant la duresa dels primers dies. Publicada al seu twitter.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES