Home / General / Cartes de Presó

Cartes de Presó
24
jul.
2018
  • toni
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Cartes de Presó: escriu als nostres presos polítics i exiliats.

Ja fa alguns mesos que el govern espanyol va empresonar als màxims dirigents de les entitats sobiranistes, a part del Govern legítim de la Generalitat, i a la ex-Presidenta del Parlament. També tenim a l’exili al President Puigdemont, alguns Consellers i d’altres representats polítics, pendents de processos d’extradició. Per lluitar contra aquesta injustícia, van sorgint iniciatives per donar-los suport i alleugerir la seva situació, tan injusta per a ells com pels seus familiars.

Quedar privat de llibertat per raons arbitraries, infundades i falses, és realment un fet trist. No obstant, rebre una carta alleugera el cor de qui pateix aquesta pena i és d’ajuda també per a qui l’escriu.

Vols llegir les cartes enviades des de la presó?

Ens fem ressò d’aquesat inciaitva del col·lectiu No Esteu Sols:

Si vols, pots escriure la teva carta i envia-la a carta@noesteusols.cat, i ells s’necarregaran de fer-la arribar al seu destinatari.

Si teniu qualsevol dubte, els podeu contactar a contacte@noesteusols.cat, o als comptes de:

Tan en Jordi Sànchez (ANC) com en Jordi Cuixart (Òmnium) com el vice-president Oriol Junqueras i la majoria de consellers, han enviat cartes i missatges des de la presó. També s’han fet peticions demanant a la gent que els escrigui i facilitant les dades per fer-ho. Com es diu en un missatge de l’ANC:

“Una carta és una finestra 🌅 més enllà dels murs.”

Si en teniu l’oportunitat, adreceu-los un escrit fent-los saber que els trobem a faltar i que treballem perquè surtin d’aquest injust captiveri, que la seva privació de llibertat, també ens fa sentir a nosaltres empresonats i que cada dia els tenim presents en el record i en l’acció.

(Juliol 2018) Donat que s’estan produint els trasllats a Catalunya de tots els presos, les adreces de les presons madrilenyes ja NO són vàlides. Anem publicant les noves adreces a mesuren que es van confirmant.

— NOVES ADRECES —

Jordi Sànchez, Jordi Cuixart, Oriol Junqueras i Raül Romeva:

Centre Penitenciari Lledoners

Carretera C-55 de Manresa a Solsona, km 37
08250 Sant Joan de Vilatorrada
Tel. 93 693 07 00
Mòdul 2

Correspondència

Els interns poden rebre i enviar un nombre il·limitat de cartes, llevat dels casos en què poden ser intervingudes per raons justificades de seguretat. La correspondència s’ha d’enviar a l’adreça del centre i indicar amb claredat les dades personals i la unitat de l’intern destinatari.

 

Carme Forcadell:

Centre Penitenciari Mas d’Enric

Travessia Comella Moro, 15
43764 El Catllar
tel. 977 59 20 70
Mòdul de Dones

Correspondència

No s’indiquen detalls específics.

 

Dolors Bassa:

Centre Penitenciari Puig de les Basses

Raval disseminat, 53
17600 Figueres
tel. 972 65 73 00
Mòdul de Dones

Correspondència

No s’indiquen detalls específics.

Recordeu que cal posar-hi el remitent! Que això no us aturi. Que ens comptin entre els que defensem la llibertat! Aquest cartell mostra les adreces que cal emprar per a escriure a cadascun dels presos:

📝 Ja pots escriure al Govern Legítim a Brussel·les!

Còpia l’adreça postal 👇

Govern Legítim de Catalunya

(nom i cognom de a qui adrecem la carta)

BP-33

1160 Brussel/Bruxelles

Bèlgica

#oRepúblicaoRepública

 

Al mateix temps, volem aprofitar aquest espai per enllaçar amb els missatges rebuts dels companys i companyes a la presó. Trobeu a continuació els enllaços on hi trobareu les cartes publicades fins a principis del 2018. Recentment s’han publicat algunes cartes enviades a particulars, que ja no hem recollit. Quan sigui possible, ho anirem ampliant!

Jordi Sànchez (president de l’ANC):

Jordi Cuixart (president d’Òmnium):

Carles Puigdemont (president): (16/11/2017) Carta al personal de la Generalitat.

Oriol Junqueras (vice-president):

Raül Romeva (conseller d’Afers Exteriors): (12/11/2017) “Ponts, mà estesa i perseverança”.

Dolors Bassa (consellera de Treball) i Meritxell Borràs (consellera de Governació): (11/11/2017) àudio de la carta conjunta llegida pels seus familiars a la manifestació del 11-N al carrer Marina.

Jordi Turull (conseller de Presidència): (02/11/2017) missatge d’agraïment publicat al seu twitter.

Josep Rull (conseller de Territori): (20/11/2017) ha escrit una carta adreçada als treballadors del seu departament, explicant la duresa dels primers dies. Publicada al seu twitter.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
Vols rebre un correu quan hi hagi novetats?
WEBS AMIGUES