Home / General / Cartes de Presó

Cartes de Presó
02
oct.
2019
  • antoni55
  • 1 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Cartes de Presó

Escriu als nostres presos polítics i exiliats

Llegeix les cartes que ells ens han adreçat

Ja fa alguns mesos que el govern espanyol va empresonar als màxims dirigents de les entitats sobiranistes, a part del Govern legítim de la Generalitat, i a la ex-Presidenta del Parlament. També tenim a l’exili al President Puigdemont, alguns Consellers i d’altres representats polítics, pendents de processos d’extradició. Per lluitar contra aquesta injustícia, van sorgint iniciatives per donar-los suport i alleugerir la seva situació, tan injusta per a ells com pels seus familiars.

Quedar privat de llibertat per raons arbitraries, infundades i falses, és realment un fet trist. No obstant, rebre una carta alleugera el cor de qui pateix aquesta pena i és d’ajuda també per a qui l’escriu.

Ens fem ressò d’aquesat inciaitva del col·lectiu No Esteu Sols:

Si vols, pots escriure la teva carta i envia-la a carta@noesteusols.cat, i ells s’necarregaran de fer-la arribar al seu destinatari.

Si teniu qualsevol dubte, els podeu contactar a contacte@noesteusols.cat, o als comptes de:

Tan en Jordi Sànchez (ANC) com en Jordi Cuixart (Òmnium) com el vice-president Oriol Junqueras i la majoria de consellers, han enviat cartes i missatges des de la presó. També s’han fet peticions demanant a la gent que els escrigui i facilitant les dades per fer-ho. Com es diu en un missatge de l’ANC:

“Una carta és una finestra 🌅 més enllà dels murs.”

Si en teniu l’oportunitat, adreceu-los un escrit fent-los saber que els trobem a faltar i que treballem perquè surtin d’aquest injust captiveri, que la seva privació de llibertat, també ens fa sentir a nosaltres empresonats i que cada dia els tenim presents en el record i en l’acció.

(Octubre 2019) Noves detencions arbitraries a membres de CDR’s acusats injustament de terrorisme, i empresonats a Soto del Real.
Afegim també les seves adreces i us animem a escriure’ls!

(clickeu per engrandir les imatges)

Recordeu que cal posar-hi el remitent! Que això no us aturi. Que ens comptin entre els que defensem la llibertat!

📝 Ja pots escriure al Govern Legítim a Brussel·les!

Còpia l’adreça postal 👇

Govern Legítim de Catalunya

(nom i cognom de a qui adrecem la carta)

BP-33

1160 Brussel/Bruxelles

Bèlgica

#oRepúblicaoRepública

 

Llegeix les cartes enviades pels presos polítics i exiliats

(ressenyem principalment els escrits adreçats a la ciutadania en general)

Volem aprofitar aquest espai per enllaçar amb els missatges rebuts dels companys i companyes a la presó i adreçats a la població en general. Trobeu a continuació els títols i enllaços als continguts íntegres de les cartes, la majoria, escrites fins a principis del 2018. No recollim algunes cartes enviades a particulars, tot i que la majoria s’han publicat també a la premsa. En la mesura que ens sigui possible, ho anirem ampliant!

Jordi Sànchez (president de l’ANC):

Jordi Cuixart (president d’Òmnium):

Carles Puigdemont (president): (16/11/2017) Carta al personal de la Generalitat.

Oriol Junqueras (vice-president):

Jordi Turull (conseller de Presidència):

Raül Romeva (conseller d’Afers Exteriors): (12/11/2017) “Ponts, mà estesa i perseverança”.

Dolors Bassa (consellera de Treball) i Meritxell Borràs (consellera de Governació): (11/11/2017) àudio de la carta conjunta llegida pels seus familiars a la manifestació del 11-N al carrer Marina.

Josep Rull (conseller de Territori): (20/11/2017) ha escrit una carta adreçada als treballadors del seu departament, explicant la duresa dels primers dies. Publicada al seu twitter.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com