Home / General / Consell per la República

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Apunta’t al   Consell per la República  

Des del passat 30 d’octubre que es va presentar el Consell per la República, ja som milers que en formem part. Ara es posa en funcionament amb una sèrie d’iniciatives gestionades pel seu Consell de Govern.

No en quedis al marge!

La feina de creació i desplegament del Consell durant tot aquest temps ha estat molt intensa: la posada en marxa del seu Consell de Govern i la incorporació de nous membres que representin tota la diversitat de l’espectre republicà, l’elaboració de la normativa que ha de regular el Consell, la definició dels seus àmbits d’actuació i l’impuls dels primers projectes, o la preparació del Pla de Govern. Al costat d’això, també la construcció de les bases tecnològiques que han de facilitar el funcionament del Consell com un espai de participació democràtica o el desenvolupament inicial de l’estructura professional que ens ha de donar suport.

Per si encara no n’havies sentit a parlar, el Consell per la República és una entitat privada presidida pel MHP Carles Puigdemont. Els seus objectius són:

  • Ofensiva judicial i diplomàtica contra el Regne d’Espanya
  • Redacció de la Constitució de la República Catalana
  • Creació d’un sistema de democràcia activa

Lligat amb aquest darrer punt, el Consell impulsa un sistema de democràcia activa basada en una participació continuada en totes les decisions, a través de mitjans digitals. Tothom qui ho vulgui s’hi pot inscriure, sigui actualment de la nacionalitat que sigui.

Per participar-hi, cal inscriure’s a un registre i pagar una aportació única de 10€. Això ho podeu fer accedint a la seva web, on trobareu també tots els detalls:

https://consell.republicat.cat/

Per participar al Consell per la República, cal acceptar els principis indicats en un document d’adhesió que podreu llegir com a part del procés d’inscripció. Un cop validada la inscripció, ja formareu part del cens del Consell i podreu participar en tots els processos de decisió que s’aniran plantejant.

Podeu veure aquí el vídeo el MHP Carles Puigdemont, presentant el projecte:

L’estructura institucional definitiva, el reglament electoral i el seu calendari es va presentar a Brussel·les el passat 8 de desembre del 2018.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com