Home / General / Cop d’estat a la Democràcia

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Ahir dimecres 20 de setembre vam viure una jornada de mobilització sense precedents. La policia de l’estat espanyol va assaltar domicilis privats, empreses privades, seus de partits polítics, conselleries i institucions oficials de la Generalitat, detenint i emportant-se per la força a alts càrrecs i personal tècnic d’empreses col·laboradores de la Generalitat. El resultat, 15 persones detingudes, nombrós material propagandístic robat i documentació impresa del referèndum segrestada.

En tota regla, un cop d’estat que es salta les pròpies lleis espanyoles i la seva constitució per reprimir els drets més elementals dels ciutadans.
Davant d’aquests atacs, la gent ens vam anar concentrant davant el Departament d’Economia de la Generalitat a la Rambla de Catalunya, un dels punts d’escorcolls i detencions.

Tal com alguns especialistes indiquen, les detencions fan tuf de prevaricació per part del jutge que les ha emès, ja que no estan argumentades i es tracta del jutjat d’instrucció número 13 de Barcelona, on recauen seriosos dubtes d’imparcialitat.

Una jornada reivindicativa que s’ha allargat fins avançada la nit, i que avui continuarà amb mobilitzacions davant el TSJC per demanar l’alliberament dels detinguts.

Seguiu les indicacions del canal oficial de l’ANC a Telegram, en aquest enllaç.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com