Home / General / Defensa l’exili

Defensa l’exili
30
març
2018
  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

📢 AJUDES A LES DEFENSES LEGALS📢

Ens fem ressò aquí de les peticions del Govern català a l’exili i de l’ex-consellera Clara Ponsetí, que han organitzat sengles recaptes econòmics per contribuir a pagar les despeses de la seva defensa contra els intents d’extradició de l’estat espanyol. Al matreix temps, volem clarificar que l’Assemblea Nacional Catalana i aquesta territorial de la Dreta de l’Eixample, posen els mitjans per difondre aquesta petició econòmica, però no en són els organitzadors. En cas de qualsevol incidència, mireu de resoldre-la a les webs que gestionen aquests donatius. Gràcies.

Davant les accions internacionals de repressió exercida per l’Estat espanyol, s’ha obert una via de suport econòmic a les necessitats derivades de la defensa jurídica, seguretat i suport logístic al 130è president de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, així com la resta de persones i professionals exiliats que ho necessitin.

Ajuda a fer front a les despeses de les defenses legals ⚖️ dels membres del Govern a l’exili. Aquí pots fer les teves aportacions👇

➡️ https://www.defensaexili.org

La repressió de l’Estat és ferotge, i només a través de les xarxes de solidaritat la podrem afrontar 💪Ajudem-nos!

Ajudem a pagar la defensa jurídica de Clara Ponsatí 🗳 Un petit gest, tones de dignitat 💪

➡️ https://anc.si/DefendClara

Vols fer més?

Informat’t aquí sobre l’Associació Catalana pels Drets Civils, formada per familiars i amics dels represaliats i represaliades per l’estat espanyol.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com