Home / General / El President Puigdemont a Brussel·les

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Després de la Declaració d’Independència del passat divendres 27, s’han viscut uns dies d’incertesa per la manca de notícies sobre el Govern i la seva activitat com a responsables principals del desenvolupament del mandat popular. Alguns consellers es van presentar al seu lloc de treball per unes hores. També la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, va anar al seu despatx i va mantenir diverses reunions amb membres de la mesa, fins que va anunciar que acatava la dissolució del Parlament.

No hi havia informació clara sobre bona part dels membres del Govern i els partits i les entitats sobiranistes no donaven cap pista sobre accions immediates o consignes a seguir.

Finalment, el dilluns al matí, es va saber que el President Puigdemont estava a Brussel·les amb una part del seu govern. Les informacions aparegudes el dia abans basades en declaracions de polítics belgues, van fer pensar que el President havia demanat algun tipus d’ajut o asil polític al govern belga. Totes les especulacions han acabat aquest matí quan el President ha aparegut en una roda de premsa des de la capital de la Unió Europea, per explicar de primera mà la seva situació i els motius que l’han mogut a actuar d’aquesta manera.

Són molts els diaris digitals de tot el món que s’han fet ressò de les paraules de Carles Puigdemont i segur que en trobareu amb facilitat. No obstant, us oferim aquí la possibilitat de visualitzar la roda de premsa i descarregar el text oficial de la seva al·locució.

Descarregueu la versió en PDF en aquest enllaç.

Pel que fa al pla de treball presentat pel President, com a part integrant de l’ANC, a nosaltres ens tocarà també col·laborar en les “iniciatives que s’estan posant i es posaran en marxa per evitar que el 155 es dugui a la pràctica i acabi desmuntant el sistema institucional català“. Així doncs, sembla que se’ns ha girat feina!

Visca la República Catalana!

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com