Home / General / Els Joves d’Altsasu

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Els Joves d’Altsasu. Signa el Manifest!

La matinada del 15 d’octubre del 2016, una baralla en un bar entre un grup de joves i dos guardies civils de paisà, va acabar amb nombroses detencions i acusacions posteriors de delictes d’atemptat, lesions, provocació a la discriminació, odi o violència contra grups i terrorisme.

Tres d’aquests joves segueixen, gairebé un any i mig després, empresonats sense judici. Podeu llegir tota la informació en aquesta web on els pares de tots els encausats documenten tots els detalls. També hi trobareu nombrosos testimonis de solidatitat que val la pena llegir:

www.altsasugurasoak.com

També podeu seguir l’actualitat del cas a través del seu compte de twitter:

@Altsasugurasoak

Justament ara s’inicia el judici d’aquest cas, s’ha difós de nou la petició per signar un manifest que reclama principalment: “…pedimos que imperen los principios de proporcionalidad, justicia y equidad, y requerimos la eliminación de la calificación penal como delito de terrorismo, la devolución de la competencia al Juzgado de Instrucción nº 3 de Pamplona, y la consiguiente puesta en libertad de los siete jóvenes“.

Llegiu-lo sencer en l’enllaç següent, on també el podreu signar si ho creieu convenient:

MANIFEST JOVES D’ALTSASU

Des de Catalunya lluitem per l’alliberament dels nostres presos polítics. Aquesta causa està estretament lligada a tots els abusos de poder. La manca de separació real de poders a l’estat espanyol o els dubtes sobre la imparcialitat d’un poder judicial que actúa com a jutge i part, fan que les dificultats siguin enormes. Només la unitat entre tots els que se senten afectats per aquestes injustícies ens obrirà el camí cap a la llibertat.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com