Home / General / Els Xics de Granollers al tram 61

  • lamona
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes
image_3

A les 17.52 en punt l’enxaneta coronava el dos de set

Els Xics de Granollers no s’ho van voler perdre, i responent a la crida de l’ANC es van voler sumar a la manifestació més important i decisòria de les que hem viscut. Arribaven cansats, perquè al matí havien tingut una actuació a Lliçà, però també plens d’energia i d’il·lusió.
Aviat es van fer un lloc entre la gentada, al començament del Tram 61, a la cruïlla de la Gran Via amb Pau Claris. Les gralles se sumaven als timbals dels geganters que també ens acompanyaven i animaven l’espera. Els més joves ballaven i es divertien, i els més veterans de la colla, sota l’ombra que ja començaven a fer alguns edificis, estaven pendents que tots fossin al seu lloc per quan arribés el moment.
Poc abans de les 17.14 els instruments van callar perquè tothom se sumés a l’emotiva interpretació del Cant de la Senyera, i després d’escoltar com vam poder els parlaments per la megafonia, l’animació ja no va parar; fins que a tres quarts de sis, el cap de colla va començar a ordenar la pinya. A les 17.52, com estava previst, l’enxaneta coronava un dos de set magnífic, al mateix temps que la cinquantena de colles que omplien gairebé cadascun dels trams de la V aixecaven els seus castells.
Fent pinya, tots alhora, units per un mateix objectiu. Amb ordre, civisme, il·lusió, i una determinació indestructible de trobar-nos tots davant d’una urna d’aquí dos mesos menys dos dies.
image_2

Dosos amunt!

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com