Home / General / Èxit campanya Ajudem-los!

  • lamona
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Molts companys de la nostre territorial van col·laborar en la campanya de Nous Catalans per recollir roba i material per els refugiats que fugen de la guerra.

L’èxit de la campanya va ser tal que va desbordar totes les previsions, estava previst enviar 2 tràilers i al final se’n van enviar 4.

La nostra territorial va col·laborar proporcionant caixes de cartró i altres elements per procedir a l’embalatge de la roba.

Van acudir per participar en la tria, separació i embalat de la roba, que va requerir de diversos dies, molts companys de la territorial  de la Dreta de l’Eixample.

Hi havia molta por de que els camions poguessin arribar a la seva destinació degut als controls fronterers pels atemptats de París. Per sort van arribar sense gaires problemes.

La satisfacció per la feina feta és que gracies a l’enviament és va poder obrir un camp de refugiats que restava tancat per mancança de material. Aquí os adjunto alguna foto.

IMG_3468

IMG_3469

IMG_3470

 

Ha sobrat molt material i caldrà posar-se a la feina per enviar-lo a Àfrica i a Càritas, comptem amb vosaltres com sempre, ja avisarem per mail quan sigui necessari ajudar..

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com