Home / General / Gran Recapte: crida a voluntaris

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Un any més, ens fem ressò del Gran Recapte que els Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen els propers 1 i 2 de desembre. Calen 25.000 voluntaris i la gent de l’ANC s’ha avocat tradicionalment en aquesta tasca. Reproduïm aquí la informació extreta de la nota de premsa de la campanya d’enguany.

Fes-te voluntari!

Presentació de la campanya de voluntariat del Gran Recapte d’Aliments a Catalunya

“Tones de voluntat”

  • Impulsada pels quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, la novena edició del Gran Recapte, necessitarà 25.000 voluntaris per cobrir més de 2.500 punts de recollida els dies 1 i 2 de desembre.
  • Els voluntaris i les voluntàries es poden registrar de forma molt senzilla al web: https://www.granrecapte.com/
  • Enguany, a Barcelona, encara no es disposa de cap nau on poder classificar els aliments recollits els dies 1 i 2 de desembre, tot i que s’espera solucionar aquest aspecte cabdal per a la logística del Gran Recapte.

Els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya, impulsen una nova edició del Gran Recapte que se celebrarà els dies 1 i 2 desembre. Aquesta campanya massiva de recollida d’aliments bàsics té la intenció de “contribuir en la millora de les condicions de vida de les persones en situació de pobresa, en un aspecte de cabdal importància com és l’alimentació”, tal com ha afirmat Lluís Fatjó-Vilas. També ha assenyalat que “els Bancs dels Aliments som eficients en la gestió i distribució d’aliments, però no som res sense la feina dels mitjans que ens ajuden a convocar al voluntariat del Gran Recapte, ni dels milers de voluntaris i voluntàries que el fan possible, tant els dies de recollida com en les tasques de classificació”.

En aquests moment, els Bancs dels Aliments atenen 209.441 persones arreu de Catalunya, tot i la davallada d’usuaris dels dos darrers anys cal no abaixar la guàrdia perquè encara són centenars de millers les persones que poden accedir a una dieta suficient, segura i saludable. En aquest sentit Fatjó-Vilas ha afirmat que “l’aparent millora de l‘economia no es tradueix en una disminució de la pobresa ni de les situacions de precarietat que pateix una bona part de ciutadans”.

El Gran Recapte representa el 25% dels aliments que els Bancs dels Aliments i les entitats anualment i segueix sent una acció molt necessària, que aquest any requereix de 25.000 voluntaris per cobrir més de 2.500 punts de recollida a tot Catalunya. Per ser voluntari o coordinador del Gran Recapte cal registrar-se, de manera molt senzilla, al web: https://www.granrecapte.com/

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com