Home / General / Inventari de danys del 155

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

ServidorsCAT: Inventari de Danys del 155

Ara que la formació de nou govern a Catalunya ha acabat amb l’aplicació injusta i abusiva de l’article 155 de la constitució espanyola, és el moment d’analitzar quins han estat els danys que ha causat. Ha estat un període obscur en que Catalunya ha estat mal governada pels mateixos polítics corruptes que han acabat condemnats pels jutges i expulsats de la Moncloa. Aquests rapinyaires han intentat malmetre bona part de la feina feta per la Generalitat al llarg dels darrers anys. Cal posar fil a l’agulla per retornar les coses al seu lloc i foragitar fins els darrers rastres del seu mal govern.

Al llarg d’aquests darrers mesos, ServidorsCAT (Associació Servidors Públics de Catalunya) s’ha dedicat a recopilar, publicar i difondre un Inventari de Danys del 155. Aquest informe que ja va per la quarta edició, ha estat puntualment lliurat al President del Parlament per a la seva valoració.

Cal agrair la feina d’aquests funcionaris públics de diferents administracions que s’han posat en risc per analitzar, contrastar i recopilar totes les informacions relacionades. Podeu consultar integrament aquest informe en aquesta pàgina de la seva web:

https://www.servidorscat.cat/inventari-de-danys/

L’informe està perfectament organitzat en danys a les persones, a organismes i altres tipus de danys coma ara pèrdua d’oportunitats, d’inversions, de subvencions, vulneració de drets fonamentals o retrocés del català. Tot plegat, una feina molt ben feta que podeu també descarregar en format PDF.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com