Home / General / Jo Pago a Catalunya

Jo Pago a Catalunya
14
febr.
2021
  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Jo Pago a Catalunya, la nova campanya de l’Assemblea.

Aquesta és una campanya adreçada a les persones físiques, empreses, entitats, autònoms, administracions públiques, sindicats, patronals i partits polítics. L’objectiu és pagar tots els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC)

Dins l’estratègia de l’Assemblea de pressionar per a la construcció d’Eines d’Estat per poder culminar amb garanties el procés d’independència, aquesta campanya pretén que la Generalitat reforci l’Agència Tributària per poder gestionar un volum molt més alt de dades i de diners. Cal tenir en compte que la Generalitat recapta actualment poc més del 5% dels impostos que paguem els catalans, quan podria ser un percentatge molt més alt. L’exemple més proper és el de les declaracions de renda positives. Aquests impostos es poden pagar a l’Agència Tributària de forma totalment legal i equivalent al pagament directe a Madrid. En molts casos, es tracta només de canviar el número de compte corrent al que farem l’ingrés.

Experiències compartides de Sobirania Fiscal

En aquest enllaç trobareu un bon grapat de vídeos de gent que exerceix la Sobirania Fiscal i n’explica els detalls.

Per informar i respondre preguntes i dubtes sobre aquest tema, l’Assemblea ha posat en marxa:

  • un servei d’atenció telefònica on podeu adreçar tota mena de consultes sobre la Sobirania Fiscal, trucant al:
  • 93 595 46 46

  • una pàgina web específica, que trobareu a l’enllaç següent:

Aquí hi trobareu un apartat de Preguntes Freqüents (FAQ) documents de l’Agència Tributària per facilitar els tràmits, i la possibilitat de fer preguntes concretes en el seu apartat de Contactes. A més, s’hi mantindrà una base de dades de les Gestories disposades a fer aquests tràmits amb l’ATC

Te’n vols fer una idea ràpidament? Mira’t aquest vídeo:

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com