Home / General / Jo Pago a Catalunya

Jo Pago a Catalunya
18
des.
2020
  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Jo Pago a Catalunya, la nova campanya de l’Assemblea.

Aquesta és una campanya adreçada a les persones físiques, empreses, entitats, autònoms, administracions públiques, sindicats, patronals i partits polítics. L’objectiu és pagar tots els impostos a l’Agència Tributària de Catalunya (ATC)

Dins l’estratègia de l’Assemblea de pressionar per a la construcció d’Eines d’Estat per poder culminar amb garanties el procés d’independència, aquesta campanya pretén que la Generalitat reforci l’Agència Tributària per poder gestionar un volum molt més alt de dades i de diners. Cal tenir en compte que la Generalitat recapta actualment poc més del 5% dels impostos que paguem els catalans, quan podria ser un percentatge molt més alt. L’exemple més proper és el de les declaracions de renda positives. Aquests impostos es poden pagar a l’Agència Tributària de forma totalment legal i equivalent al pagament directe a Madrid. En molts casos, es tracta només de canviar el número de compte corrent al que farem l’ingrés.

Per informar i respondre preguntes i dubtes sobre aquest tema, l’Assemblea ha posat en marxa:

  • un servei d’atenció telefònica on podeu adreçar tota mena de consultes sobre la Sobirania Fiscal, trucant al:
  • 93 595 46 46

  • una pàgina web específica, que trobareu a l’enllaç següent:

Aquí hi trobareu un apartat de Preguntes Freqüents (FAQ) documents de l’Agència Tributària per facilitar els tràmits, i la possibilitat de fer preguntes concretes en el seu apartat de Contactes. A més, s’hi mantindrà una base de dades de les Gestories disposades a fer aquests tràmits amb l’ATC

Te’n vols fer una idea ràpidament? Mira’t aquest vídeo:

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com