Home / General / Justícia pels Crims del Franquisme

  • lamona
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Divendres,20 de novembre, a les 19h. al xamfrà Nicaragua-Rosselló davant de la Model

«Justícia pels Crims del Franquisme»

Divendres 20 de novembre farà 40 anys de la mort de Franco. A l’Europa democràtica, l’Estat espanyol és l’únic que no ha condemnat mai la seva dictadura. Franco i els membres del seu govern no han estat mai jutjats. És més, els judicis franquistes continuen vigents.

Davant d’aquest fet ignominiós, i amb motiu dels 40 anys de la mort de Franco, Òmnium Cultural, l’Assemblea Nacional Catalana, Justícia i Pau, la Comissió per la Dignitat, Drets i fins a una trentena d’entitats ens hem unit per convocar un gran acte massiu d’homenatge a les víctimes i de reivindicació per demanar justícia pels crims del franquisme.

L’acte «Justícia pels Crims del Franquisme» tindrà lloc en un gran espai concebut expressament davant de la presó Model de Barcelona (xamfrà dels carrers Rosselló i Nicaragua) aquest divendres 20 de novembre a les set del vespre (19:00 h).

Hi intervindran diversos testimonis que van patir la repressió del franquisme i un espectacle artístic en què els cantautors de les noves generacions interpretaran les peces més conegudes de la cançó protesta contra la dictadura.

Durant molts anys, el 20N ha sigut una data en què els hereus del feixisme han aprofitat l’efemèride per fer un acte de nostàlgia. Aquest any, per primera vegada, els demòcrates prenem el carrer.

Vine amb els teus amics i familiars i plegats dedicarem a totes les víctimes un homenatge merescut.

Algunes informacions pràctiques de cara a l’acte de demà:

– L’acte començarà a les set del vespre (19.00 h) i està previst que duri poc més d’una hora.

 

– L’acte tindrà lloc a la confluència dels carrers Rosselló / Nicaragua (amb la presó Model de fons). Us recomanem que hi accediu des de l’av. Josep Tarradellas, ja que Rosselló i Nicaragua estaran tallats i amb limitació de pas.

Trobaràs més informació d’aquest acte al web:

http://www.justiciafranquisme.cat

 

Moltes gràcies per la vostra col·laboració i fins demà!

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com