Home / General / La samarreta de l’11S serà groga, pel Sí i feta a Catalunya

  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

L’Assemblea Nacional Catalana i Òmnium Cultural, han presentat la samarreta de la mobilització de l’11S d’aquest 2017.

Com tots sabeu, la mobilització de l’11 de setembre de 2017 arribarà just abans de la campanya del referèndum, per això les entitats esperen que aquesta Diada esdevingui un clam massiu pel Sí, un Sí a un futur millor per a tothom.

De la samarreta del 2017 en destaca el i el color: un groc fluorescent molt viu, fàcilment identificable des de l’aire i un homenatge a les armilles dels voluntaris sense els quals aquest camí hauria estat impossible.

La part de darrere de la samarreta recorda totes les mobilitzacions massives de l’11 de setembre, des del 2012.

El president de l’Assemblea Nacional Catalana, Jordi Sànchez, ha destacat: “la samarreta és un triple homenatge als voluntaris, a la gent que mai no falla, i als que aquest 11 de setembre vindran per primer cop i votaran Sí a l’octubre“.

El president d’Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, ha declarat: “aquesta Diada serà especial, però que ningú s’enganyi, això ja no anirà d’11S sinò de que si guanya el Sí caldrà proclamar República l’endemà“.

Nosaltres, des de la territorial de la Dreta de l’Eixample, us animem a col·laborar en la campanya pel SÍ adquirint la samarreta de la propera diada. En pocs dies us donarem detalls de com i a on la podreu adquirir al nostre local o pel barri.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com