Home / General / Llibertat Tamara!

Llibertat Tamara!
04
set.
2018
  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

PROU REPRESSIÓ POLÍTICA!

Recordem avui la Tamara Carrasco, companya del CDR de Viladecans, confinada al seu poble sense llibertat de moviments.

Tot va començar el 10 d’abril al matí quan deu agents de la Guàrdia Civil amb passamuntanyes i armes llargues, es van presentar al seu domicili per detenir-la. Està acusada de pertànyer a una banda terrorista per, suposadament, formar part de l’equip de coordinació dels CDR.

Malgrat tot, les seves conviccions i la seguretat en la seva inocència li donen la força necessària per continuar endavant.

Per copsar millor la seva situació, podeu seguir en aquests enllaços diverses entrevistes publicades pel principals mitjans:

La Tamara Carrasco acaba de crear l’Associació Prou Repressió Política, de la que és Presidenta Honorífica, amb l’objectiu d’oferir un suport integral juridic, psicològic i personal, als represaliats per l’estat espanyol, especialment en els casos en que no compten amb un partit polític al darrera. En les seves paraules:

L’associació Prou Repressió Política va dirigida a totes aquelles persones que estiguin patint la repressió de l’estat espanyol per la seva ideologia política i per exercir els seus drets de manifestació i/o expressió dintre del marc del procés sobiranista català.

Aquesta associació proposa que qualsevol de nosaltres pugui donar suport, no través de donatius econòmics (que lògicament no es descarten) sinó a través d’un banc de talents i de recursos, de forma que gairebé tothom pot col·laborar en aquesta xarxa popular de solidaritat.

Us hi podeu posar en contacte a través de:

LLIBERTAT TAMARA!

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com