Home / General / Mantra del Record

Mantra del Record
18
jul.
2018
  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Mantra del Record

(un retrat dibuixat per cada dia de presó)

De les moltes possibilitats i recursos per mantenir presents als presos polítics, volem destacar avui aquesta iniciativa de l’artista Quim Moya. Aquest creador d’avanguarda, especialitzat entre d’altres facetes en pintura ràpida en directa, va quedar colpit per l’empresonament de membres del Govern escollits democràticament. La seva reacció va ser iniciar aquest projecte que consisteix a fer un retrat diari de una de les persones injustament empresonades.

Aquest és el projecte Mantra del Record que pren vida a través d’un compte específic d’Instagram. Hi trobareu, dia a dia, cadascuna de les imatges que van conformant aquest llarg camí de reivindicació i record. En les seves paraules:

“…em proposo fer un acte de protesta, des de l’emoció, per recordar cada dia a aquelles persones que han prioritzat la dignitat a la llibertat. El projecte serà dibuixar cada dia, un retrat de cada un dels presos polítics catalans.”

Quim Moya, amb la seva iniciativa, contraposa la creació artística a la intolerància i la injustícia. Els seus dibuixos ens acosten a cadascun dels empresonats, a través d’un extens ventall de mirades i, per descomptat, alguns somriures de complicitat.

Us proposem que dediqueu un instant cada dia a visitar el Mantra del Record. El trobareu en aquest enllaç:

@mantradelrecord

Si sou usuaris d’Instagram, podeu seguir aquest compte i fer-li arribar els vostres comentaris.

Si esteu interessats en l’obra de Quim Moya, podeu fer una ullada al seu blog.

[wdi_feed id=”5″]
Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com