Home / General / Músics per la Llibertat

 • antoni55
 • 0 Views
 • 0 Comentaris
 • Sense etiquetes

Ens fem ressò d’aquesta iniciativa ciutadana de Músics per la Llibertat, que planteja a curt termini, un concert a Barcelona (3 de desembre) i un a Brussel·les (7 de desembre) Participa! ja sigui com a públic, com a cantaire o com a músic, amateur o professional, hi trobaràs el teu lloc.

🎼 MÚSICS PER LA LLIBERTAT

Aquí us deixem el vídeo de resum de l’acte:

Musica Per la Llibertat 10 000 musicians in Barcelona – One of the biggest concert in the world! Catalunya claim for the liberation of their politic prisoners, the respect of human rights in Europa, and simply for freedom.

Ubicació dels instruments i del públic:

Ordre de les obres al concert:

 1. Sant Martí del Canigó – Pau Casals
 2. El Cant de la Senyera -Lluís Millet i Joan Maragall
 3. L’Estaca – Lluís Llach
 4. Viatge a Ítaca – Lluís Llach
 5. Himne d’Europa – Ludwig van Beethoven i Friedrich Schiller/Joan Maragall
 6. Himne Nacional de Catalaunya: Els Segadors

🔻ESTRENEM WEB🔻

La pàgina www.musicsperlallibertat.cat entra avui en funcionament i suposa un gran pas cap a la comunicació amb tots els agents implicats en el concert del proper diumenge.

En aquesta pàgina es poden descarregar les partitures, veure i descarregar les imatges identificatives de cada instrument, llegir el manifest, realitzar la inscripció qui encara no ho hagi fet, i trobar-hi altres informacions.

Us recordem que la inscripció al concert ens és molt necessària per tal d’organitzar-lo i gestionar totes les variants que entren en joc en un esdeveniment d’aquesta magnitud.
És per això que us demanem que el recurs de la web com a punt de descarrega de les partitures no suposi que hi hagi músics que deixin d’inscriure’s perquè ja tenen el material que necessiten. També ens servirà perquè quedi reflectit el volum de participants.

Visiteu la pàgina web i difoneu-la sisplau.

 

📣 Per defensar la democràcia i la llibertat, convoquem a tots els músics al concert multitudinari de Músics per la Llibertat el proper DIUMENGE 3 de DESEMBRE a les 13h a la Plaça Espanya de Barcelona.

 • Assaig instrumentistes: 11.30 h 🎻🥁🎷
 • Assaig cantants: 12 h 🗣🗣

Per participar-hi, inscriu-te 📝 al formulari d’aquest enllaç.

I per estar informat segueix-nos al canal de Telegram: musicsllibertat

FEM DE LA PAU ☮️ LA NOSTRA MÚSICA 🎵,

FEM DE LA MÚSICA 🎶 UN HIMNE DE LLIBERTAT

Recordeu l’històric concert del passat 28 de Setembre que va aplegar 3.000 músics i milers de persones a la plaça de la Catedral de Barcelona? Doncs ens fa molta il·lusió comunicar-vos que els seus organitzadors, Músics per la llibertat, s’estan començant a organitzar per repetir-ho a Brussel·les!

Des d’aquí, fem una crida a tots els músics (tant cantaires com instrumentistes) per a què us hi apunteu! Doneu-vos d’alta al seu grup de Telegram o al seu grup de Facebook, i se us donaran instruccions més precises!

Que Brussel.les ens escolti! 🎼👂🏼

🎶🎵 Bona música a tots 🎵🎶

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com