Home / General / Querellants per la República

  • toni
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Querellants per la República

Informa’t de l’estat de la querella

Des del seu inici, ens hem fet ressò de la iniciativa popular que va sorgit per gestionar totes les vies disponibles per endegar querelles contra el govern espanyol i el seu poder judicial, sotmès vergonyosament als seus desitjos. El grup es va formar a rel de la intervenció del catedràtic de Dret Constitucional Javier Pérez Royo en un programa de TV3 (FAQS) on argumentava que qualsevol ciutadà de Catalunya té dret a querellar-se contra el jutge Llarena per prevaricació, ja que ha estat perjudicat per la seva actuació inconstitucional, impedint la investidura de Jordi Sànchez.

En molt pocs dies, el grup Querellants per la República, a superat els 18000 seguidors que es van coordinar per iniciar les accions legals, fins arribar a presentar una querella per prevaricació contra diversos jutges del TS.

Tot i que no som part de Querellants, els donem suport i facilitem aquí la informació més important difosa pel grup i els enllaços perquè us afegiu al procés.

 Querella contra el jutge Llarena 

🔴 NOTÍCIES DEL TRIBUNAL SUPREM 🔴
(dissabte, 24 de novembre 2018)

El Fiscal recomana que s’admeti la recusació iniciada per QxR contra el President del TS, el Magistrat Sr. Lesmes. Restem a l’espera de la decisió del Tribunal.

Adjuntem l’escrit rebut de la Fiscalia 📥.

 

  ATENCIÓ!
🔴🔴QUERELLA PRESENTADA🔴🔴

(divendres, 13 de juliol 2018)

 

🔴🔴COMUNICAT🔴🔴

Querellants X República manté intacte el seu compromís amb el poble, seguim endavant! Ja som + de 3.000 i anem sumant cada dia més.

Estem preparats per presentar la querella tan bon punt surti la primera resolució del Tribunal d’Schleswig-Holstein.

Moltíssimes gràcies per la confiança i mostres de suport rebudes aquests dies d’espera. Podeu seguir en contacte amb nosaltres a qxrnotaries@gmail.com

Només el poble salva al poble !!!

Querellants X República

 

📋 Instruccions resumides 📋

📢 📢 📢 ajudeu-nos a fer-ne difusió 📢 📢 📢

Per començar, llegiu aquest document explicatiu!

1) Per ser querellant cal obtenir una NOTA INFORMATIVA d’inscripció al cens electoral en data primer d’agost de 2017. La NOTA INFORMATIVA us acredita com a votants del 21 de desembre i és IMPRESCINDIBLE. Per obtenir-la, heu d’anar personalment a l’oficina del cens electoral de la vostra província amb el DNI (tràmit gratuït i d’uns 2 minuts):

Barcelona: Via Laietana, 8 Girona: Cap de Creus, 6
Lleida: Bonaire, 47-49 Tarragona: Pare Agustí Altisent, 1

Als qui encara no la tingueu, seguiu les instruccions d’aquest document (si no passa res, potser s’us ha descarregat el document a l’ordinador)

2) Respondre l’enquesta de querellatsXrepublica(se n’ha obert una de nova) que trobareu en aquest enllaç.

3) Atorgar poders notarials: trobareu les instruccions detallades en aquest enllaç. També en aquest cas, si no passa res, és que se us ha descarregat el document a l’ordinador. Es preveu un cost d’aproximadament 10€ per persona per aquest tràmit.

NOTA IMPORTANT: donada la gran quantitat de gent que s’està afegint a aquesta querella, us pot ser complicat afegir-vos als grups que es van organitzant per anar als notaris de Querellants. En aquest cas, és recomanable que organitzeu el vostre propi grup i aneu a un notari de la vostra confiança. En aquest enllaç trobareu tots els passos a seguir per afegir-vos a un grup existent o per crear-ne un de nou.

Consulteu cada dia el Twitter o el canal de Telegram de QuerellantsXRepública.

Més informació sobre QuerellantsXRepública en aquest enllaç.

Vols fer més? Vols portar la violència policial del 1-O davant els tribunals?
Segueix aquest enllaç.

No teniu Telegram? Obteniu en aquest enllaç les diferents versions i informació per a la seva instal·lació.

Querellants X República

Grup format per fer querelles col·lectives per la república, contra la “justícia”, contra el règim del 78 i totes les injustícies que estem patint per part de l’opressor.

Aquest grup informa i interactua amb els seus seguidors a través d’un canal de Telegram i d’un compte de Twitter. Vegeu-ne els detalls:

 

📢 Que es el canal?

🔸El canal es el lloc on es posarà TOTA la informació important per a la/les querella/es. Només es d’una direcció i serveix per a no perdre cap informació rellevant

🔸Link del canal: https://t.me/querellantsXrepublica

 

📢 El compte de Twitter

🔸En aquest compte podeu posar els vostres comentaris o demanar detalls sobre el procés.

🔸Link del compte: @querellantsXrep

També podeu seguir a les xarxes l’etiqueta #querellatsXrepublica

 

📢 I ara també al Facebook

🔸On també trobareu informació actualitzada i podreu demanar aclariments de l’estat del procés.

🔸Link del compte: @querellantsXrepublica

 

NOTA: a mesura que el procés de la querella avança, són cada vegada més freqüents els comunicats donant instruccions. Per evitar que acumular un excés d’informació que pugui quedar obsoleta, us recomanem que seguiu els darrers missatges del seu compte de twitter, tal com els transcrivim més avall en aquesta pàgina o que us subscriviu al seu canal de Telegram.

 

🚨 COMUNICAT 🚨

➡️ QuerellantsXrepública es posa a disposició de tots aquells ciutadans que siguin investigats per formar part dels CDR. Els advocats voluntaris del Canal estan a la vostra disposició.

➡️ Treballem coordinadament amb la “Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya”

➡️ Us facilitem dues adreces de correu per a què us pogueu posar en contacte amb nosaltres i la Coordinadora:

📩 QuerellantsXRepública

advocatsxrepublica@protonmail.com

📩 AdvocatsxCat

advocatspercat@gmail.com

Ni un pas enrera !!!

Només el poble salva al poble !!!

Aquí podeu seguir els seus missatges de twitter:

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES