Home / General / Querellants per la República

  • toni
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Afegeix-te a la iniciativa de Querellants per la República

Novament ens fem ressò d’una iniciativa popular que ha sorgit per informar i gestionar totes les vies disponibles per endegar querelles contra el govern espanyol i el seu poder judicial sotmès vergonyosament als seus desitjos. El grup s’ha format a rel de la intervenció del catedràtic de Dret Constitucional Javier Pérez Royo en un programa de TV3 (FAQS) on argumentava que qualsevol ciutadà de Catalunya té dret a querellar-se contra el jutge Llarena per prevaricació, ja que ha estat perjudicat per la seva actuació inconstitucional, impedint la investidura de Jordi Sànchez.

En molt pocs dies, el grup Querellants per la República, a superat els 18000 seguidors que s’estan coordinant per iniciar tot tipus d’accions legals. Transcrivim la informació difosa pel grup i els enllaços perquè us hi afegiu.

Vols fer més? Vols portar la violència policial del 1-O davant els tribunals? Segueix aquest enllaç.

No teniu Telegram? Obteniu en aquest enllaç les diferents versions i informació per a la seva instal·lació.

Querellants X República

Grup format per fer querelles col·lectives per la república, contra la “justícia”, contra el règim del 78 i totes les injustícies que estem patint per part de l’opressor.

Aquest grup informa i interactua amb els seus seguidors a través d’un canal de Telegram i d’un compte de Twitter. Vegeu-ne els detalls:

 

📢 Que es el canal?

🔸El canal es el lloc on es posarà TOTA la informació important per a la/les querella/es. Només es d’una direcció i serveix per a no perdre cap informació rellevant

🔸Link del canal: http://t.me/querellatsXrepublica

 

📢 El compte de Twitter

🔸En aquest compte podeu posar els vostres comentaris o demanar detalls sobre el procés.

🔸Link del compte: @querellatsXrep

També podeu seguir a les xarxes l’etiqueta #querellatsXrepublica

 

🔴 COMUNICAT OFICIAL 🔴

Des de QuerellantsXRepública us demanem màxima difusió.

➡️ La querella l’estem enllestint i redactant.

➡️ Tots els votants que vàrem anar el 21D a les eleccions tenim uns drets que se’ns han vulnerat.

➡️ Volem que sigui una mobilització sense precedents del poble català per haver estat privat dels seus drets de sufragi actiu.

➡️ Per això, us animem a fer difusió dels canals d’informació perquè hi hagi la màxima participació ciutadana.

Tenim l’oportunitat perquè tothom pugui participar en aquesta querella que ens defensa els nostres drets.

📅 Aquest diumenge 15 d’Abril hi ha una de les majors manifestacions.

Us fem arribar uns PDF perquè pugueu imprimir i repartir la informació a tots els manifestants.

Vols querellar-te contra el jutge Llarena? descarrega, imprimeix i reparteix! Tria un dels dos models. El gran (A4) per encartellar al barri, el petit (4 fullets per pàgina) per repartir a la gent.

Gràcies per la col·laboració!

Atentament:

L’equip de QuerellantsXRepública

 

🔴 COMUNICAT OFICIAL 🔴

El col·lectiu de QuerellantsXRepública us volem transmetre el següent missatge, en resposta a les nombroses consultes i peticions que rebem al dia i que, lamentablement, ens és materialment impossible atendre de forma individualitzada:

➡️Tots estem patint un aclaparant atac constant dels nostres drets per part de l’Estat Espanyol i els seus còmplices (institucions, personalitats, medis de comunicació…), i és precisament per defensar-nos judicialment d’aquests atacs que va néixer aquesta iniciativa en la que hi treballa un grup de professionals de forma totalment voluntària i altruista.

➡️ El propòsit d’aquest col·lectiu és, per tant, estudiar, preparar i interposar totes aquelles accions que siguin possibles en defensa dels nostres drets, i en això hi dedicarem tots els nostres esforços durant les hores lliures que la resta de responsabilitats laborals, familiars i, en general, personals de cadascú, ens permetin.

➡️ Cal comprendre, però, que el dret és una disciplina complexa i la magnitud de la causa que ens ocupa així com la situació d’inseguretat i incertesa jurídica que vivim al país, requereix d’una feina d’estudi i dedicació especialment intenses. Per això, a efectes d’assolir un resultat de qualitat, necessitem establir prioritats, concentrar els esforços en un concret objectiu col·lectiu fins anar-los assolint un per un, pas a pas, una cosa després de l’altra.

Tot i l’anterior, com ja ha estat transmès en anterior comunicat, QuerellantsXRepública en coordinació amb la “Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya” ofereix total col·laboració per orientar els CDR i aquelles persones que són víctimes de la repressió de l’Estat en l’exercici i defensa legítima dels seus drets, pel qual us heu de dirigir per escrit als correus electrònics habilitats a l’efecte que es van facilitar.

➡️ A les qüestions sobre “què podem fer?”, “com contribuïm?”, “com signem?” indicar-vos que sereu puntualment informats i instruïts en el moment que sigui oportú. Mentrestant, només us demanem el vostre recolzament moral i escalf, calma i paciència, així com que seguiu dempeus contra tot embat. Vosaltres sou el pilar i la força d’aquesta iniciativa.

📢 Aprofitem l’avinentesa per fer una crida a tots aquells professionals del dret que, compromesos amb la causa, vulguin contribuir a la iniciativa i ajudar a què puguem abastar un major nombre d’assumptes amb major celeritat i eficàcia. Us podeu adreçar al correu electrònic següent:

advocatsxrepublica@protonmail.com

Agraïm profundament la vostra empatia i paciència. No defalliu!

Atentament;

L’equip de QuerellantsXRepública

 

🚨 COMUNICAT 🚨

QuerellantsXRepública ha assolit la primera fase.

Gràcies a tot el poble per aquesta gran iniciativa ciutadana que hem creat entre tots. Amb aquesta força hem aconseguit el més important, unir a advocats, col·lectius i associacions en un objectiu comú, endegar la querella contra el Sr. Llarena.

Sota la coordinació de la Coordinadora d’Advocats de Catalunya, encapçalada per Jordi Domingo, ja es treballa per complir l’objectiu: TOTS I TOTES QUERELLANTS

Finalitzada doncs aquesta primera fase de escoltar la veu del poble tancarem el grup-xat i mantindrem actiu el canal d’informació.

Aquest canal és el que utilitzarem per anar canalitzant les informacions i directrius que sorgeixin dels experts en aquesta segona fase que buscarà la manera més efectiva per assolir l’objectiu.

Es prepara la logística amb la participació de tots i cadascú de nosaltres en la consecució de la querella.

 

🚨 COMUNICAT 🚨

➡️ QuerellantsXrepública es posa a disposició de tots aquells ciutadans que siguin investigats per formar part dels CDR. Els advocats voluntaris del Canal estan a la vostra disposició.

➡️ Treballem coordinadament amb la “Coordinadora de l’Advocacia de Catalunya”

➡️ Us facilitem dues adreces de correu per a què us pogueu posar en contacte amb nosaltres i la Coordinadora:

📩 QuerellantsXRepública

advocatsxrepublica@protonmail.com

📩 AdvocatsxCat

advocatspercat@gmail.com

Ni un pas enrera !!!

Només el poble salva al poble !!!

Aquí podeu seguir els seus missatges de twitter:

🔴COMUNICAT OFICIAL🔴

APEL·LEM A LA UNITAT EN DEFENSA DELS NOSTRES DRETS DEMOCRÀTICS I PER LA REPÚBLICA.
DEFENSEM ELS NOSTRES VOTS!!!

QuerellantsXRepública

Els catalans fem coses i els querellants també.

Carreguen més..
Ho vols compartir?
0 Comentaris
Posa un comentari

Has de fer log in per fer un comentari.

LATEST WORK
NEWS LETTER
Vols rebre un correu quan hi hagi novetats?
WEBS AMIGUES