Qui som

L´Assemblea Territorial Dreta Eixample som els membres de l´A.N.C. que vivim i/o treballem en el perímetre de la ciutat barcelonina que limita de nord a sud amb el c/Córsega i c/ Fontanella i d´oest a est amb el c/Balmes i c/Nàpols. Els nostres objectius són:

a) fer prendre consciència als nostres veïns, conciutadans i entitats del barri de la importància que representa aconseguir la indepen-dència de Catalunya com a fonament per obtenir una societat més DIGNA, LLIURE, JUSTA I DEMOCRÀTICA.

b) ser una assemblea transversal on hi càpiga tothom qui vulgui treballar per a la Independència més enllà de les opcions políca.

c) col.laborar a extendre, junt amb les altres territorials i sectorials de l´A.N.C., l´argumentari que faci possible una majoria del poble a favor de la Independència sense trencar la cohesió social existent.

d) fer el procés cap a la Independència de manera pacífica i democràtica, comptant amb tots aquells que treballen a favor de la nostra nació catalana en els diferents àmbits polítics, socials i culturals.

Ho vols compartir?
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com