Home / General / República TV

República TV
24
abr.
2018
  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

Neix República TV

Coincidint amb la diada de Sant Jordi, ha iniciat les seves emissions regulars un canal de TV. Es tracta de República TV, una iniciativa privada que està formada per un equip de voluntaris amb coneixements en aquest mitjà. República TV es postula com la televisió de tots aquells catalans que l’1 d’octubre varen defensar les urnes en el referèndum d’autodeterminació de Catalunya.

Aquest canal de televisió no transmet el seu senyal per antena sinó utilitzant un canal de YouTube. Per tant, per veure els programes cal un ordinador, tablet o mòbil amb connexió a Internet. També se’l pot visualitzar en un TV inteligent que disposi d’aquests tipus de connexió i tingui instal·lada l’aplicació del YouTube.

La millor forma de seguir la seva programació és visitar la pàgina del seu canal a Youtube i suscribint-vos-hi. Això farà que rebeu un avís cada vegada que treguin un nou contingut:

Canal RepublicaTV

Aquí teniu el seu vídeo de presentació:

Finalment, també els podeu seguir per twitter i facebook, per on aniran anunciant amb temps els programes i podreu interactuar amb els vostres comentaris.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com