Home / General / Units i a l’Abast

Units i a l’Abast
10
nov.
2021
  • antoni55
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

UNITS I A L’ABAST

És ara, en els moments difícils, quan cal que ens mantinguem propers. Les diverses xarxes socials ens ajuden a seguir accessibles. Per tant seguim caminant i avançant units, mirant de no deixar enrere a ningú.

Amb les enormes dificultats que aquests dies convulsos comporten, us volem fer arribar aquest missatge:

ens teniu al vostre abast.

Breument us expliquem com us podem mantenir al dia de les nostres activitats i com us podeu posar en contacte amb nosaltres pel que calgui.

Telegram

Seguiu-nos a: @ANCDretaEixample


Us informarem diàriament de les activitats al barri, trobades, accions al carrer, reunions, notícies i qualsevol iniciativa propera, relacionada amb el camí cap a la Independència!

També ens podeu enviar els vostres suggeriments per a noves publicacions o les vostres opinions, a través del Bot Missatger.

La nostra web

Seguiu-nos a: ancdretaeixample.cat


Aquí trobareu informació de les accions i campanyes nostres i d’altres entitats germanes, així com ens fem ressò d’altres iniciatives relacionades amb la Independència de Catalunya, en l’àmbit del nostre barri i la nostra ciutat.

També mantenim una agenda setmanal de les activitats més properes al barri, i un extèns arxiu fotogràfic de les accions que anem realitzant.

Ens podeu fer arribar els vostres suggeriments per a la web al correu electrònic: info@ancdretaeixample.cat.

Twitter

Seguiu-nos a: @AssembleaEDxIOn ens fem ressò de l’activitat més política i social de l’Assemblea i el seu entorn.

Instagram

Seguiu-nos a: @ANCDretaEixampleHi trobareu la informació en format eminentment gràfic. Les imatges i cartells de les activitats i campanyes en què ens involucrem o donem suport.

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com