Home / General / “V” la Via Catalana del 2014

  • lamona
  • 0 Views
  • 0 Comentaris
  • Sense etiquetes

images

 

 

Ja hi som, l’Onze de Setembre arriba!!!   Ara es l’hora de fer encara més historia !!!

“NO PERDEM L’OPORTUNITAT DE VIURE IN SITU LA FESTA MÉS IMPRESSIONANT QUE S’HAURÀ FET MAI”

La nostre territorial té l’encàrrec d’organitzar els Trams 59,60,61 i 62, a la Gran Via, des de Rambla Catalunya fins a Bruc. La zona més cèntrica de la ciutat i la més habitual en manifestacions d’aquest tipus. Això a fet que fossin dels trams més ràpids a omplir-se de participants inscrits per formar la senyera.

A la manifestació hi cabrà tothom que hi vulgui anar, ningú en queda exclòs. Fins i tot al tram 60 hem habilitat una zona protegida per persones amb necessitats especials. Allà hi haurà espai per cadires de rodes, hi haurà cadires per poder seure. Estarà dirigit per voluntaris amb coneixements sanitaris i contarà amb la presència de metge i infermeres.

Tindrem diverses animacions: castellers, grallers, gegants, … i al tram 59 davant el consolat argenti una mostra d’agermanament entre Catalunya i Argentina, oferida pel col·lectiu “Argentins per la Independència”.

Encara que no sigui imprescindible apuntar-se, és important per la organització i per deixar bocabadat a tot el món. Els participants inscrits formaran la senyera gegant a la calçada central i la resta podran estar al voltant on hi quedarà molt més espai.

 

Ho vols compartir?
LATEST WORK
NEWS LETTER
WEBS AMIGUES
PHP Code Snippets Powered By : XYZScripts.com